Avaliações de Sushi Ki Alblasserdam

Avaliações recentes

5.0
Joyce
Hoje

Heerlijke pokebowls, verse producten en op tijd klaar!

Jenny A
Ontem

Was de eerste x bij jullie Smakelijk en optijd bezorgt👍

Greet
Ontem
Valkema
26 janeiro 2023
Ilona
23 janeiro 2023

Eetstokjes zaten er helaas niet bij, verder super!

Sander
23 janeiro 2023

Kwaliteit was zoals altijd goed alleen klopte voor de tweede keer op rij de gevraagde ingrediënten niet van de pokébowl.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerard
22 janeiro 2023

Bestelling duurde er bijna 2 uur over om te komen, eten was wel heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annet Slotboom
21 janeiro 2023

Wederom ontzettend lekker! Echt een aanrader, mijn kinderen komen er voor langs

Simone Aantjes
21 janeiro 2023

Ik had graag sojasaus erbij gewild.

Romina
20 janeiro 2023

Smakelijke sushi. Verse vis en stevige rolletjes.

Wendy
16 janeiro 2023

Eten was weer heerlijk en netjes op tijd

K.Sneek
16 janeiro 2023

makkelijk te bestellen via de site, lekkere sushi, snelle bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Addy
15 janeiro 2023

Buitengewoon smakelijk. Uitstekende kwaliteit.

Kalis
15 janeiro 2023

Het was wederom fantastisch. Lekker , professioneel en variatie

K
14 janeiro 2023
Michael Struik
9 janeiro 2023

Super Sushi , super lekker en mensen altijd heel gastvrij , vriendelijk met een woord top aanrader voor iedereen

Martijn
8 janeiro 2023

Het was weer lekker!

Anoniem
6 janeiro 2023

Snelle service alleen jammer dat als je op het product klikt direct moet bestellen en je niet kunt lezen wat het exact inhoudt.

Am
6 janeiro 2023

Erg lekker gegeten. Vers en royaal bereid! Haal elke keer mijn polebowl op dit adres en zeer tevreden!

good
5 janeiro 2023
Peter v. Bebberen
4 janeiro 2023

Prima verzorgd allemaal en erg lekker.

Anja
3 janeiro 2023

Hele verse producten, super lekker! Goede kwaliteit en service! Superblij dat zij in Alblasserdam gevestigd zijn, veruit het beste wat je kan bestellen in het dorp!

Krista
2 janeiro 2023

Was op tijd klaar en erg lekker! Fijne oudejaarsavond gehad met SushiKi sushi en andere hapjes.

Cate S.
31 dezembro 2022

Top service! Super Lekker Sushi 😋

De Heer
30 dezembro 2022

Was weer super

Huijser
27 dezembro 2022

Het eten was fantastisch alleen de noedels waren droog en “spaghetti” achtig!

Adri
26 dezembro 2022

Vers, smakelijk goed verzorgd top

Jan.
26 dezembro 2022

Keurig op tijd bezorgd, prima kwaliteit sushi

Lodder
26 dezembro 2022

Ik vind de Sojasaus steeds schaarste worden. Voor de hele schaal hebben we maar 1 klein flesje gekregen. Ook heb ik aangevinkt geen gember te willen, toch werd die wel geleverd. Waardoor ik het direct in de prullenbak heb gegooid. Het eten was zoals gewoonlijk goed vers. Helaas hebben heel zuinig aan moeten doen met de Sojasaus en bij de laatste sushi geen saus meer was, maar kaal moesten eten.

Cate S. Wanjohi
26 dezembro 2022

Hartstikke lekker 🤤 🍱 sushi.

Kim
26 dezembro 2022
Herman
26 dezembro 2022

Heerlijke verse sishi, keurig op tijd geleverd. Fijn zo'n leuke zaak zo dicht in de buurt te hebben!

M
25 dezembro 2022

Alleen zaten er bij 1 bestelling geen soja saus bij maar het was weer voortreffelijk

Gerrit
24 dezembro 2022

Tja, druk op kerstavond, bedankt het was heerlijk en nog wat extra gekregen…!

Bert Fioole
24 dezembro 2022

Super weer!

Caroline van Dijk
23 dezembro 2022

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd 👍💫

Janette
22 dezembro 2022

Snel bezorgd, vriendelijk personeel, lekkere sushi

Bakker
22 dezembro 2022

Het was weer heerlijk!! Blij dat mijn zoontje die vandaag 7 jaar is geworden, koos voor sushi 🍣

Siem
22 dezembro 2022

Heerlijke sushi en bowls!

Gerard
21 dezembro 2022

Sushi was heel lekker, helaas waren de zoete aardappelfrietjes erg koud bij aankomst. De smaak er van was wel top verder.

Ineke Crielaard
21 dezembro 2022

Niets meer aan doen, keurig afgeleverd (werd zelfs gebeld dat de bestelling iets later zou worden gebracht) en de kwaliteit als altijd uitstekend

Fam Huijser
21 dezembro 2022

Aanwinst voor Alblasserdam! Super lekkere Poke bowls en goed vers. Heb je geen zin om te koken, bestel dan hier en laat je maaltijd bezorgen! Het tijdvak kan je goed aangeven. We gaan de sushi ook nog eens proberen. Ga zo door!

Stam
19 dezembro 2022

Na 5x gebeld te hebben en een uur later dan bezopegtijd het koude eten te hebben ontvangen, heb ik ze te pakken gekregen en een tegoedbon aangeboden gekregen. Nette oplossing, maar niet helemaal tevreden met koude snacks en sushi.. als reactie kreeg ik “het is ook wel erg koud buiten”. Overigens bestel ik hier altijd en ben ik altijd tevreden. Dit is de eerste keer dat het zo laat is + de service iets minder is dan ik van hem gewend ben.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J
18 dezembro 2022

Duurde erg lang voor dat mijn eten kwam heb langer dan een uur gewacht. Vervolgens neem ik een hap zit er een haar in m’n eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Brienen
18 dezembro 2022

Heerlijk

Sezer
17 dezembro 2022

Zoals altijd super lekker gegeten.

S
17 dezembro 2022

erg goede sushi en snelle bezorging!

Tamara
15 dezembro 2022

Eten was erg lekker !! Echt een aanrader om te bestellen

Perry
10 dezembro 2022
Anneke Haverkamp
10 dezembro 2022

Het was weer heerlijk!

Myrthe
10 dezembro 2022

Het eten was heerlijk en bezorging kwam op tijd! Zeker een aanrader.

Noa Heussen
9 dezembro 2022
Mark
7 dezembro 2022

Eten was op zich lekker, maar: 1 pokebowl was open gegaan en lag voor de helft los in de tas. Beide zoete aardappelfriet waren koud, dus niet eens meer lauw. Logisch als er op de fiets wordt bezorgd en de bezorger is er 30 min nadat ik een mail heb ontvangen dat de bezorger onderweg is.

Magdalena
4 dezembro 2022

Prima

Arina van der Stoep
4 dezembro 2022

Om 18:00 kreeg ik bericht dat de bezorger onderweg was. Om 18:34 kwam de bezorger aan de deur. Als gevolg dat de warme dingen die ik had besteld zoals de garnalen ze zoete aardappelfriet en de kipstukjes koud waren. Dit was erg jammer

Conny Brand
4 dezembro 2022

Zoals altijd was het weer fantastisch👌

Leon
3 dezembro 2022

Weer heerlijk genoten, superlekker

Vollemans
3 dezembro 2022

Het was weer van prima kwaliteit en zeer smaakvol!

Inge
1 dezembro 2022

Altijd als ik snel even een maaltijd moet hebben bestel ik een pokebowl. Al meerdere keren gedaan nu en is me altijd goed bevallen. Vandaag alleen een beetje mais perongeluk in mijn pokebowl terecht gekomen en ik hou echt niet van mais…. Kan sushi ki niet weten natuurlijk, heb het eruit gevist en alsnog kunnen genieten van de lekkere pokebowl! Zou een pokebowl zeker aanraden!!! De sushi moet ik nog uitproberen😋

Barry
30 novembro 2022

Was weer top!!

Crielaard - Pothoven
30 novembro 2022

Netjes op tijd bezorgd en eten lekker warm (wat warm moest zijn) en heerlijk vers

Antoinet
27 novembro 2022

Heerlijk!!

Neslihan
27 novembro 2022

Lekkerste sushi!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Raymond en Cindy Groen in t Woud
27 novembro 2022

Deze was t iets minder dan van jullie gewent waren , de sushi van “no raw” was niet helemaal goed gerold viel uit mekaar als we het beet pakte . En het extraatje smaakte heerlijk !!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra
27 novembro 2022

Heerlijke sushi!

Shane
26 novembro 2022

De bezorging duurde wat lang maar wat we er voor terug kregen was fenomenaal het was echt super lekker! Aanrader!

Merel
25 novembro 2022

Fantastisch. Het eten was echt heerlijk en de bezorging stipt.

Rebecca
24 novembro 2022

Er waren 4 sausjes vergeten bij de bestelling helaas:(

Barbara
22 novembro 2022

Bezorging was iets later maar werd netjes voor gebeld top. Eten was heerlijk.

Joyce
21 novembro 2022

Eten was heerlijk, jammer van de bezorging, die mag sneller.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bryan
20 novembro 2022

Sushi was geweldig, en zelfs nog een gratis verassing erbij. Geweldig!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

K.
20 novembro 2022
Linda
20 novembro 2022

Prima weer zoals gewoonlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tobi Wander
20 novembro 2022

Sushi hoort koud maar wat warm hoort te zijn moet warm zijn en dat was helaas niet het geval, de bezorger was op de fiets, voor het milieu prima maar voor het op temperatuur houden van het eten minder goed.

Greet
19 novembro 2022
Christine Clairambault
19 novembro 2022

Bestelt om 17h45 Verwachte bezorging - 19h actueel bezorging 20h20 Geen sorry ... Geen belletje om te vertellen "wij hebben het druk, willen jullie wel wachten?" Natuurlijk kan het druk worden om vrijdag avond, maar communicatie is toch mogelijk? Dus echt jammer.

Ritmeester
16 novembro 2022
Elwin
16 novembro 2022

Het eten was weer heerlijk. Het is wat mij betreft de beste sushi uit de regio. Vandaag bij de bestelling ook nog eens als verrassing een gratis extra sushi rol gekregen bij de bestelling, super! Bezorging was ook snel, binnen de verwachte bezorgtijd die sushi ki zelf aangeeft. Aanrader hier te bestellen

M. Smit
13 novembro 2022

De sushi is altijd heel erg lekker en vers. Bezorging was ook top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M Huijssen
13 novembro 2022

Alhoewel de prijs ernaar was , was het eten heel heel erg goed en lekker .Nog nooit zoiets gekregen .wat ik raar vond dat ik 025 euro cent moest betalen voor geld transactie ,moeten jullie dat ook bij de bank? Tot een volgende keer .

Selda
12 novembro 2022

Ik zag dat er nieuwe producten waren gezet op de website! Heb gelijk genoten van de nieuwe gerechten! Ga zo daar :)

Diana
11 novembro 2022

Was weer heerlijk

Chantal
11 novembro 2022

Geweldig eten

Van Rooij
9 novembro 2022

Precies op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten.

Sanne
9 novembro 2022

Zijn lekkere poke bowls. Was snel bezorgd, maar er wordt altijd iets vergeten. Dit keer had ik geen sojasaus aangeklikt en kreeg ik het er wel bij maar niet de andere sauzen (pokesaus etc.) waarom waren gevraagd.

Ritmeester
6 novembro 2022
Leonardo
5 novembro 2022
M.K
4 novembro 2022

Klantvriendelijk, goede service en lekkere sushi.

Tycho
3 novembro 2022

Echt. Perfect.

Brenda
2 novembro 2022
Johan
31 outubro 2022

Kwaliteit van de sushi was goed. Smaak was wat aan de flauwe kant.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Denise
30 outubro 2022

Het was echt weer heerlijk. Genoten! Bedankt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Greet
29 outubro 2022
Martin
21 outubro 2022

Was weer heerlijk

Co
17 outubro 2022

Heerlijk gegeten! de aller beste uit de regio,

Amber
13 outubro 2022

Sushi goed maar het bezorgen duurt altijd langer dan aangegeven

Gerrit
8 outubro 2022

Blij met jullie! Het is heerlijk en ziet er goed uit! Ga zo door!!

Anoniem
7 outubro 2022

Het is altijd super lekker en je wordt vriendelijk geholpen!

Paulien
7 outubro 2022

Mooi op tijd bezorgd en super lekkere pokebowls

Mi's Sfeervol Wonen
4 outubro 2022

Zoals gewoonlijk weer voortreffelijk!

Elizabeth
2 outubro 2022

En weer een verrukkelijke bestellingen gehad!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Judith
1 outubro 2022

Deze keer bleek na bezorging dat mijn bestelling niet helemaal compleet was. Één telefoontje om melding te maken van het ontbrekende gerecht, en 5 minuten later stond de bezorger er al met het ontbrekende gerecht. Dat maakt dat de bezorging voor mij nog steeds 5 sterren krijgt, goed geregeld! En wederom heerlijk gegeten.

Thomas
1 outubro 2022

Erg goede pokebowls. Vergeleken met toen ze net open waren en nu echt top.

Mariët van der Graaf
29 setembro 2022

Voor het eerst besteld bij Sushi Ki en genoten van de sushi for two en crisp 'n crunch. Voor herhaling vatbaar!

Mohamed Oulad Saddik
29 setembro 2022

Nog nooit zulke lekkere sushi gegeten, zeker 5+! Heerlijk genoten met de familie samen, wij worden zeker vaste klant!

Sandra bochanen
26 setembro 2022

Sushi was te laat het was mis gegaan, patat enz was koud en er zaten geen sausjes bij en stokjes enz

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ronald
26 setembro 2022

dit is de vierde keer dat ik voor ca 60 euro sushi heb besteld voor 3 personen.. Eeste 3 keer hééél erg tevreden. Nu helaas niet. Bestelling was voor afhalen 18:30. Ik heb daar nog 25 minuten moeten wachten voordat mijn bestelling klaar was. Ook géén enkel excuus voor de vertraging... Toen ik thuis kwam ontdekte ik dat er géén gember, géén stokjes, géén sojasaus en géén chilisaus voor de garnalen bij zat. Verder zag de tonijn er niet goed uit en smaakte ook niet fris. Helaas is een email adres niet te vinden, anders had ik mijn ervaring eerst met het bedrijf gedeeld. Ik hoop dat het éénmalig was en de kwaliteit weer op orde komt.

M Barendregt
25 setembro 2022

17.20 verwachtte levertijd en 17.45 de mail dat het de deur uit gaat. Gelukkig wonen we op 1 minuut afstand. Verder ontzettend lekker gegeten👍👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Matthias De graaf
25 setembro 2022

De california rolls vielen bij het oppakken compleet uit elkaar. Uiteindelijk met een vork moeten opeten. Ook had ik gyoza besteld deze waren gewoon koud. De sashimi was wel erg lekker en vers.

L.Mol
25 setembro 2022

We zijn wederom zeer tevreden. Verse sushi ! Mmmm

Lisa de bie
23 setembro 2022
Marian
19 setembro 2022

Heerlijk gegeten. Zowel de suhsi als de warme gerechtjes zijn heerlijk van smaak. Snel bezorgd ook.

Brt
19 setembro 2022
Martijn
18 setembro 2022
VM
17 setembro 2022

Super kwaliteit!Bezorging op de afgesproken tijd!!

Marc
17 setembro 2022
Renato
17 setembro 2022

Was super

Collewijn
17 setembro 2022
Joyce
11 setembro 2022
Julie-Jet
10 setembro 2022

Goede sushi

titina Storm
10 setembro 2022

Sushi viel uit elkaar. Smaak was iets anders dan alle andere keren

VM
10 setembro 2022

Top kwaliteit! Echt een aanrader👌

Wendy
9 setembro 2022

Zoals altijd weer een heerlijke pokebowl. En keurig op tijd bezorgd

Paulien Schooff
4 setembro 2022

Prima eten en meestal op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Elizabeth A
3 setembro 2022

Lekkerste sushi in Alblasserdam, goede en snelle service!

Chantal eikelboom
3 setembro 2022

Het was heerlijk maar niet koud genoeg

Jaap
2 setembro 2022

We hebben genoten. Het was heerlijk

Harriette Waals
31 agosto 2022

Heerlijk eten en op tijd!

lisanne
28 agosto 2022

nadat het de eerste keer verkeerd was gegaan netjes opgelost

Lisette Kooy
28 agosto 2022

Sushi was heerlijk! Complimenten voor de Chef!

Ellis Groen
26 agosto 2022
Joël Westerbeek
26 agosto 2022
Wanda Boeije
25 agosto 2022

De warme boontjes stonden op de sushi die hierdoor warm was geworden. De sushi was erg los gerold en viel uit elkaar. De smaak was wel prima. Alleen jammer van die haar erin.

.
22 agosto 2022
Linda
21 agosto 2022

Super lekker en snel bezorgd

Cobie van Leeuwen
21 agosto 2022

Fantastisch lekker, iets te laat bezorgd met excuses.

Amber
21 agosto 2022

Smaakte weer goed, bezorging duurde alleen vrij lang, langer dan aangegeven.

Frans
20 agosto 2022

We hadden de Salmon Lovers box, enkele losse ei sushi, Gyosa en Yakitori alles was weer helemaal top. Alleen Yakitori was deze keer helaas wat droog.

Breggie Uitman
19 agosto 2022

Heerlijke sushi en altijd op tijd! Bezorging altijd vriendelijk.

Celeste
18 agosto 2022

Was weer prima.

Sarah
18 agosto 2022
Kees
15 agosto 2022
Sander
15 agosto 2022

Heerlijke Pokébowls en verse sushi. Alles van hoge kwaliteit!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Femke Ten Velde
14 agosto 2022
Paulien Schooff
14 agosto 2022

Pokebowl was weer heerlijk. Niks aan doen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hetty
14 agosto 2022

Het zoals altijd weer uitstekend

Kim Bieren
13 agosto 2022

Altijd op tijd, heerlijk vers en oplettend met allergieën.

Cate
10 agosto 2022

Lekker

Amber
6 agosto 2022

Altijd heerlijk! Misschien alleen bakjes meeleveren voor de soya. Wij aten het niet thuis op en konden de soya nergens in doen.

Cate
5 agosto 2022

Heel erg lekker 🍣.

Mi's Sfeervol Wonen
5 agosto 2022

Na een een heerlijke vakantie weer heerlijke sushi!!!!

Brecht
4 agosto 2022
Anja
4 agosto 2022

Weer heerlijk gegeten.👍🏻

Ryan
3 agosto 2022

Bezorging was 45 minuten te laat zonder kennisgeving. Vervolgens zelf moeten bellen om te horen dat het eraan zou komen. Eten was wel lekker!

Elizabeth
3 agosto 2022

Altijd heerlijk en vers, vanavond ook weer heerlijk gegeten!

Miranda
17 julho 2022

Het was heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A. Slotboom
17 julho 2022

Weer ontzettend lekker!

Heidi
13 julho 2022

Het was heerlijk en snel bezorgd! Top.

Anoniem
11 julho 2022
Habs
11 julho 2022

Heerlijke sushi maar wel te groot om normaal te eten. Sommige sushis zijn meer dan een een mondvol. Verder perfect.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Magdalena
10 julho 2022
Breedveld
4 julho 2022

Heerlijk vers, veel variatie.

Anneke Haverkamp
3 julho 2022

Het was weer zoals we gewend zijn: het eten was heerlijk en de bezorging keurig op tijd!

Storm
3 julho 2022

Bestel regelmatig bij jullie maar dit was iets minder deze keer de sushi was warm en niet de kwaliteit die we gewend zijn. Sushi viel ook uit elkaar.

Judith
3 julho 2022

Een kwartier na mijn bestelling werd het eten bezorgd! Zo snel hadden we het nog niet eerder. En het was zoals altijd weer heerlijk!

Melisa
2 julho 2022

De eerste keer dat ik heb besteld bij Sushi Ki en zeker niet de laatste keer! Erg lekker, goede service en snel bezorgd ook :)

Van Hooijdonk
2 julho 2022

Heerlijke sushi op de afgesproken tijd netjes verpakt gebracht.

Anita
1 julho 2022

Erg lekker , ruime keuze.

Selda
1 julho 2022

Ik bestel hier weekelijks en iedere keer smaakt het steeds lekkerder :)

Lodder
30 junho 2022

Het eten was weer super vers, alleen jammer dat de sushi uit elkaar viel.

TM
27 junho 2022

Super kwaliteit! 100 % vers. Heerlijk gegeten 👌 bezorging op de afgesproken tijd. Een aanrader deze zaak!! De beste uit de regio.

Babette de Heer
27 junho 2022

Was weer super!

Shawn
25 junho 2022

Kwaliteit + service!

VH
24 junho 2022

Wij bestellen hier regelmatig. Altijd goede service, snelle en vriendelijke bezorging en de beste sushi!

Wendy
24 junho 2022

Zoals altijd heerlijke pokebowl. En keurig op tijd

Amber
20 junho 2022
Van Leeuwen
19 junho 2022

Super Sushi

Karin
19 junho 2022
Schut
19 junho 2022

Helaas was het "extraatje" in de vorm van gratis "chicken handrol" niet geleverd, hoewel de actiecode fZ2alW was ingevoerd en bevestigd dat die meeverpakt zou worden. Jammer foutje?

Riens Gort
18 junho 2022

wat snel geleverd, en heel lekker

Bas
16 junho 2022

Erg lekker!!!

M
12 junho 2022

Prima, ik ben tevreden 👍

Johan
12 junho 2022

Prima kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hetty
12 junho 2022

Het smaakte weer super

Mi's Sfeervol Wonen
12 junho 2022

Wederom genoten van de heerlijke gerechten! Op tijd klaar. Tot de volgende keer:)

Greet
11 junho 2022

Ontzettend lekker, heerlijk vers. Netjes verpakt en de bezorging is ook top. Een echte aanrader. Zeker de 5 sterren waard. Ga zo door Gr Greet

H.D.
6 junho 2022
Mo
6 junho 2022

Heerlijk gegeten

Cor Bakker Schram
6 junho 2022
Diana
5 junho 2022

Eten was subliem

Klingeman
5 junho 2022
Jip
4 junho 2022

In plaats van flesjes sojasaus, kleine bakjes. Kan je dippen. Maakt mij niet uit, maar mijn zoon kwam ermee.

Anjo
3 junho 2022

Het was weer geweldig 😋

Loredana Curro
1 junho 2022
Teun
30 maio 2022

Top service, zelfs gebeld dat wij de gratis extra snackbox zelf niet ingevuld hadden.

Sanne
30 maio 2022

Vorige keer helaas wat minder Nu gewoon weer fantastisch en was weer genieten

Fatma
30 maio 2022
de Witte
29 maio 2022
Frans
29 maio 2022

Vanavond heerlijke diverse sushi’s gegeten.

SandCha
28 maio 2022

Heerlijk sushi, we hebben genoten

Franka
28 maio 2022
Alexander van der Hoorn
28 maio 2022

Super lekkere sushi, prima bezorging, genoeg stokjes, soja, wasabi en gember.

Kees van den oever
27 maio 2022

Helaas was de bestelling bijna een uur te laat terwijl ik de bestelling al in het begin van de middag de geplaats heb. Meetje jammer.

D
27 maio 2022

Tijd die doorgegeven word nakomen.

John
27 maio 2022

1 uur te laat bezorgd.

J
27 maio 2022

Bezorger had geen wisselgeld mee zei hij

bert rissema
26 maio 2022

bestelling was meer dan 1 uur te laat. ik heb een half uur na aangegeven tijd gebeld wanneer de sushi bezorgd zou worden. melding dat de bestelling onderweg was ontvingen we toen we de sushi al op hadden. beetje adequat aangeven als de bezorgtijd uitloopt is zeer wenselijk. Sushi en andere gerechten zijn zeer goed

J.Verboom
26 maio 2022

Was weer top!

Roos
26 maio 2022

Super goed, als altijd!

Sanne
26 maio 2022

Helaas waren de kip stukjes wel erg klein vergeleken met de vorige keer Het leken wel restjes Jammer voor die prijs

Daphne
23 maio 2022

Prima te doen lekker van smaak

Diana
22 maio 2022

Was weer heerlijk !!!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Trudy van lavieren
22 maio 2022

Zeer goed verzorgd en het was heel lekker

Ron de Graaff
21 maio 2022

Snelle levering en super lekker!

Robbiedenb
20 maio 2022

Kwaliteit blijft mooi hoewel sommige sushi wat uit elkaar viel (normaal nooit het geval) bezorging iets later dan gepland maar mag geen naam hebben. Veel keuze. Laten we de holiday boxen gewoon altijd kiesbaar laten zijn. ;-)

Siri Kreukniet
18 maio 2022

Erg lekker. Veel toppings

schoonewil
17 maio 2022

Goede sushi en snelle bezorging

Daniella
13 maio 2022

De zalm sushi was zoals gewoonlijk weer uitstekend. De beef nigiri was helaas erg droog en heb ik uiteindelijk weggegooid. Zonde.

Ellis
12 maio 2022

Heel lekker en voor herhaling vatbaar!

Sami
12 maio 2022

Heerlijk

A.W van der Rhee
8 maio 2022

Was weer overheerlijk .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Adriënne
8 maio 2022

Fantastisch, super vers allemaal!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arjan
8 maio 2022

heerlijke sushi

Willeke
7 maio 2022

Voor de 1e keer hier besteld. Hele lekkere sushi, en snelle bezorging

Judith
6 maio 2022

Opnieuw genoten van heerlijke sushi, en keurig op tijd bezorgd! Tot de volgende keer!

C. de Bruijn
2 maio 2022

Het was weer heerlijk !

Tanja
2 maio 2022

De bestelling kwam goed op tijd aan, ook was het eten erg lekker. Sushi Ki is nog redelijk nieuw in Ablasserdam maar ze zullen zeker populair worden!

Mark den Boef
1 maio 2022
Daan
30 abril 2022
Bekkers
28 abril 2022

Voor het eerst sushi besteld hier, en zeker een aanrader. Veel keuze en smaakt goed. Gaan zeker vaker bestellen!

A Vollemans
27 abril 2022

Op tijd, Goed verzorgd, grote porties en heel erg lekker. Misschien vanwege onze eerste bestelling maar ditmaal ook nog met een extra california roll. Zeker voor herhaling vatbaar!

..............
27 abril 2022
Francine
26 abril 2022

N.a.v. de folder onlangs in de bus hebben wij een keer wat bij jullie besteld. We dachten allebei dat we niet echt van sushi hielden, maar we vonden het echt heel erg lekker! We zullen zeker nog een keer wat bestellen! :)

Bas
24 abril 2022

Erg lekker maar wel erg duur

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chantal
24 abril 2022

Snelle levering. Nieuwe favoriet!

GE Postmus vd Ven
21 abril 2022
Miranda
20 abril 2022

Heerlijk vers en stipt op tijd!!

Jarek
19 abril 2022

Marino
19 abril 2022

Wederom ontbrak er een ingrediënt in de pokebowl

bertr
18 abril 2022
Frank van der Goes
17 abril 2022

Weer het warme eten bij het koude in de tas de sushi was weer louw en niet Koud

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wilco
16 abril 2022

Eten was heel lekker, jammer dat het laat was bezorgd.

Egle
16 abril 2022

Beste sushi in Alblasserdam!

Wilma Kassels
16 abril 2022

Heerlijke sushi! Bezorging was keurig op tijd.

Jolanda
16 abril 2022

Heerlijke verse sushi! Was wel een beetje rommelige opmaak. Maar dat doet niets af van de smaak 😋

Judith
15 abril 2022

Echt heerlijk gegeten!!

Sas
15 abril 2022

Heerlijk gegeten

Bas zelf
13 abril 2022

Erg lekker Kip goed warm Groen ook goed en ik zag vis

Kanters
11 abril 2022

Goede kwaliteit en prima op tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frank van der Goes
10 abril 2022

Het eten is goed pas ook al aangegeven dat het warme eten van het koude gescheiden moet blijven maar wederom vanavond weer alles in 1 zak

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Caroline
10 abril 2022
Karin
10 abril 2022

Top sushi, snelle bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hetty
9 abril 2022

Het was weer erg lekker

Martin
8 abril 2022
Joyce Uitermarkt
8 abril 2022

Heerlijk gegeten! Bezorging was dikke primaaa :)

Zoë
6 abril 2022
Marlies
6 abril 2022
Greet labee
4 abril 2022

Super kwaliteit en service. Houden zo;)

Kaat
3 abril 2022

Geweldig eten! Bezorging pas na 5 kwartier was wel wat lang.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jip
3 abril 2022

Zowel de sushi als de warme gerechten waren heerlijk. Gaan zeker vaker bestellen.

Annet Slotboom
2 abril 2022

Wederom heerlijk en goed op tijd

Kirsten
2 abril 2022

Het was weer heel lekker en op tijd.

Wendy
1 abril 2022

Weer een heerlijke pokebowl

Shane
30 março 2022

Was echt super lekker!

H Bouter
30 março 2022

Heerlijk gewoon zeker een aan rader iedere keer probeer ik wat anders maar allemaal lekker

Maya Waardenburg
28 março 2022

Eten was met zorg klaargemaakt en vers. Smaak was prima. Prijs is redelijk.

Ellen Bitter
28 março 2022

Het was lekker,zoals altijd,maar ik had wel het idee dat er minder vis als normaal inzat,waardoor de smaakbalans anders is

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sell
28 março 2022

De friet met truffel mayonaise was heerlijk & de sushi ook :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Petra
27 março 2022

Nigiri super lekker, andere sushi wat waterig qua smaak, zeker de zalm. Kipstukjes erg lekker, garnalen helaas koud.

Arjan Forman
26 março 2022

Netjes op tijd en wat is dit lekker!!!👍

Sander Rietveld
26 março 2022

Eten is wel lekker maar alles was geplet en niet door elkaar gehusseld

Paula
24 março 2022

Heerlijk en snel

X
21 março 2022
Linda
21 março 2022

1e keer sushi hier besteld en het was erg lekker.

Labee
21 março 2022

Wij zijn sushi kenners. Wij eten al 15 jaar sushi. Maar Sushi Ki overtreft alles. Gul, vers, service ect. Houden zo!!

Heleen
21 março 2022

Zoals altijd was de sushi weer erg lekker. Maar waar we erg verbaasd over waren, is dat onze bestelling binnen 20 minuten na het online bestellen werd bezorgd! Altijd een flink pluspunt als je extra veel trek hebt:)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
19 março 2022

Weer alles prima

Conny
18 março 2022

De sushi was heerlijk! Vers, en van hoge kwaliteit. Zeer smakelijk. Precies op tijd klaar en bestelling helemaal in orde. Voor herhaling vatbaar.

Arja Fiole
14 março 2022

Alles was perfect, de smaak de kwaliteit de service en de bezorging, echt een aanrader en dik 5 sterren waard

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kees Beije
12 março 2022

Sushi prima kwaliteit. Deze keer alleen de Gyoza niet geleverd bij de bestelling.

Kim Boom
7 março 2022

Super lekker en tevreden! We bestellen dan ook met enige regelmaat.

Kelly
7 março 2022

Inmiddels een aantal keer besteld hier. Telkens heerlijk gegeten!