Avaliações de Sushi Ki Alblasserdam

Avaliações recentes

5.0
Sandra bochanen
26 setembro 2022

Sushi was te laat het was mis gegaan, patat enz was koud en er zaten geen sausjes bij en stokjes enz

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ronald
26 setembro 2022

dit is de vierde keer dat ik voor ca 60 euro sushi heb besteld voor 3 personen.. Eeste 3 keer hééél erg tevreden. Nu helaas niet. Bestelling was voor afhalen 18:30. Ik heb daar nog 25 minuten moeten wachten voordat mijn bestelling klaar was. Ook géén enkel excuus voor de vertraging... Toen ik thuis kwam ontdekte ik dat er géén gember, géén stokjes, géén sojasaus en géén chilisaus voor de garnalen bij zat. Verder zag de tonijn er niet goed uit en smaakte ook niet fris. Helaas is een email adres niet te vinden, anders had ik mijn ervaring eerst met het bedrijf gedeeld. Ik hoop dat het éénmalig was en de kwaliteit weer op orde komt.

M Barendregt
25 setembro 2022

17.20 verwachtte levertijd en 17.45 de mail dat het de deur uit gaat. Gelukkig wonen we op 1 minuut afstand. Verder ontzettend lekker gegeten👍👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Matthias De graaf
25 setembro 2022

De california rolls vielen bij het oppakken compleet uit elkaar. Uiteindelijk met een vork moeten opeten. Ook had ik gyoza besteld deze waren gewoon koud. De sashimi was wel erg lekker en vers.

L.Mol
25 setembro 2022

We zijn wederom zeer tevreden. Verse sushi ! Mmmm

Lisa de bie
23 setembro 2022
Marian
19 setembro 2022

Heerlijk gegeten. Zowel de suhsi als de warme gerechtjes zijn heerlijk van smaak. Snel bezorgd ook.

Brt
19 setembro 2022
Martijn
18 setembro 2022
VM
17 setembro 2022

Super kwaliteit!Bezorging op de afgesproken tijd!!

Marc
17 setembro 2022
Renato
17 setembro 2022

Was super

Collewijn
17 setembro 2022
Joyce
11 setembro 2022
Julie-Jet
10 setembro 2022

Goede sushi

titina Storm
10 setembro 2022

Sushi viel uit elkaar. Smaak was iets anders dan alle andere keren

VM
10 setembro 2022

Top kwaliteit! Echt een aanrader👌

Wendy
9 setembro 2022

Zoals altijd weer een heerlijke pokebowl. En keurig op tijd bezorgd

Paulien Schooff
4 setembro 2022

Prima eten en meestal op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Elizabeth A
3 setembro 2022

Lekkerste sushi in Alblasserdam, goede en snelle service!

Chantal eikelboom
3 setembro 2022

Het was heerlijk maar niet koud genoeg

Jaap
2 setembro 2022

We hebben genoten. Het was heerlijk

Harriette Waals
31 agosto 2022

Heerlijk eten en op tijd!

lisanne
28 agosto 2022

nadat het de eerste keer verkeerd was gegaan netjes opgelost

Lisette Kooy
28 agosto 2022

Sushi was heerlijk! Complimenten voor de Chef!

Ellis Groen
26 agosto 2022
Joël Westerbeek
26 agosto 2022
Wanda Boeije
25 agosto 2022

De warme boontjes stonden op de sushi die hierdoor warm was geworden. De sushi was erg los gerold en viel uit elkaar. De smaak was wel prima. Alleen jammer van die haar erin.

.
22 agosto 2022
Linda
21 agosto 2022

Super lekker en snel bezorgd

Cobie van Leeuwen
21 agosto 2022

Fantastisch lekker, iets te laat bezorgd met excuses.

Amber
21 agosto 2022

Smaakte weer goed, bezorging duurde alleen vrij lang, langer dan aangegeven.

Frans
20 agosto 2022

We hadden de Salmon Lovers box, enkele losse ei sushi, Gyosa en Yakitori alles was weer helemaal top. Alleen Yakitori was deze keer helaas wat droog.

Breggie Uitman
19 agosto 2022

Heerlijke sushi en altijd op tijd! Bezorging altijd vriendelijk.

Celeste
18 agosto 2022

Was weer prima.

Sarah
18 agosto 2022
Kees
15 agosto 2022
Sander
15 agosto 2022

Heerlijke Pokébowls en verse sushi. Alles van hoge kwaliteit!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Femke Ten Velde
14 agosto 2022
Paulien Schooff
14 agosto 2022

Pokebowl was weer heerlijk. Niks aan doen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hetty
14 agosto 2022

Het zoals altijd weer uitstekend

Kim Bieren
13 agosto 2022

Altijd op tijd, heerlijk vers en oplettend met allergieën.

Cate
10 agosto 2022

Lekker

Amber
6 agosto 2022

Altijd heerlijk! Misschien alleen bakjes meeleveren voor de soya. Wij aten het niet thuis op en konden de soya nergens in doen.

Cate
5 agosto 2022

Heel erg lekker 🍣.

Mi's Sfeervol Wonen
5 agosto 2022

Na een een heerlijke vakantie weer heerlijke sushi!!!!

Brecht
4 agosto 2022
Anja
4 agosto 2022

Weer heerlijk gegeten.👍🏻

Ryan
3 agosto 2022

Bezorging was 45 minuten te laat zonder kennisgeving. Vervolgens zelf moeten bellen om te horen dat het eraan zou komen. Eten was wel lekker!

Elizabeth
3 agosto 2022

Altijd heerlijk en vers, vanavond ook weer heerlijk gegeten!

Miranda
17 julho 2022

Het was heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A. Slotboom
17 julho 2022

Weer ontzettend lekker!

Heidi
13 julho 2022

Het was heerlijk en snel bezorgd! Top.

Anoniem
11 julho 2022
Habs
11 julho 2022

Heerlijke sushi maar wel te groot om normaal te eten. Sommige sushis zijn meer dan een een mondvol. Verder perfect.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Magdalena
10 julho 2022
Breedveld
4 julho 2022

Heerlijk vers, veel variatie.

Anneke Haverkamp
3 julho 2022

Het was weer zoals we gewend zijn: het eten was heerlijk en de bezorging keurig op tijd!

Storm
3 julho 2022

Bestel regelmatig bij jullie maar dit was iets minder deze keer de sushi was warm en niet de kwaliteit die we gewend zijn. Sushi viel ook uit elkaar.

Judith
3 julho 2022

Een kwartier na mijn bestelling werd het eten bezorgd! Zo snel hadden we het nog niet eerder. En het was zoals altijd weer heerlijk!

Melisa
2 julho 2022

De eerste keer dat ik heb besteld bij Sushi Ki en zeker niet de laatste keer! Erg lekker, goede service en snel bezorgd ook :)

Van Hooijdonk
2 julho 2022

Heerlijke sushi op de afgesproken tijd netjes verpakt gebracht.

Anita
1 julho 2022

Erg lekker , ruime keuze.

Selda
1 julho 2022

Ik bestel hier weekelijks en iedere keer smaakt het steeds lekkerder :)

Lodder
30 junho 2022

Het eten was weer super vers, alleen jammer dat de sushi uit elkaar viel.

TM
27 junho 2022

Super kwaliteit! 100 % vers. Heerlijk gegeten 👌 bezorging op de afgesproken tijd. Een aanrader deze zaak!! De beste uit de regio.

Babette de Heer
27 junho 2022

Was weer super!

Shawn
25 junho 2022

Kwaliteit + service!

VH
24 junho 2022

Wij bestellen hier regelmatig. Altijd goede service, snelle en vriendelijke bezorging en de beste sushi!

Wendy
24 junho 2022

Zoals altijd heerlijke pokebowl. En keurig op tijd

Amber
20 junho 2022
Van Leeuwen
19 junho 2022

Super Sushi

Karin
19 junho 2022
Schut
19 junho 2022

Helaas was het "extraatje" in de vorm van gratis "chicken handrol" niet geleverd, hoewel de actiecode fZ2alW was ingevoerd en bevestigd dat die meeverpakt zou worden. Jammer foutje?

Riens Gort
18 junho 2022

wat snel geleverd, en heel lekker

Bas
16 junho 2022

Erg lekker!!!

M
12 junho 2022

Prima, ik ben tevreden 👍

Johan
12 junho 2022

Prima kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hetty
12 junho 2022

Het smaakte weer super

Mi's Sfeervol Wonen
12 junho 2022

Wederom genoten van de heerlijke gerechten! Op tijd klaar. Tot de volgende keer:)

Greet
11 junho 2022

Ontzettend lekker, heerlijk vers. Netjes verpakt en de bezorging is ook top. Een echte aanrader. Zeker de 5 sterren waard. Ga zo door Gr Greet

H.D.
6 junho 2022
Mo
6 junho 2022

Heerlijk gegeten

Cor Bakker Schram
6 junho 2022
Diana
5 junho 2022

Eten was subliem

Klingeman
5 junho 2022
Jip
4 junho 2022

In plaats van flesjes sojasaus, kleine bakjes. Kan je dippen. Maakt mij niet uit, maar mijn zoon kwam ermee.

Anjo
3 junho 2022

Het was weer geweldig 😋

Loredana Curro
1 junho 2022
Teun
30 maio 2022

Top service, zelfs gebeld dat wij de gratis extra snackbox zelf niet ingevuld hadden.

Sanne
30 maio 2022

Vorige keer helaas wat minder Nu gewoon weer fantastisch en was weer genieten

Fatma
30 maio 2022
de Witte
29 maio 2022
Frans
29 maio 2022

Vanavond heerlijke diverse sushi’s gegeten.

SandCha
28 maio 2022

Heerlijk sushi, we hebben genoten

Franka
28 maio 2022
Alexander van der Hoorn
28 maio 2022

Super lekkere sushi, prima bezorging, genoeg stokjes, soja, wasabi en gember.

Kees van den oever
27 maio 2022

Helaas was de bestelling bijna een uur te laat terwijl ik de bestelling al in het begin van de middag de geplaats heb. Meetje jammer.

D
27 maio 2022

Tijd die doorgegeven word nakomen.

John
27 maio 2022

1 uur te laat bezorgd.

J
27 maio 2022

Bezorger had geen wisselgeld mee zei hij

bert rissema
26 maio 2022

bestelling was meer dan 1 uur te laat. ik heb een half uur na aangegeven tijd gebeld wanneer de sushi bezorgd zou worden. melding dat de bestelling onderweg was ontvingen we toen we de sushi al op hadden. beetje adequat aangeven als de bezorgtijd uitloopt is zeer wenselijk. Sushi en andere gerechten zijn zeer goed

J.Verboom
26 maio 2022

Was weer top!

Roos
26 maio 2022

Super goed, als altijd!

Sanne
26 maio 2022

Helaas waren de kip stukjes wel erg klein vergeleken met de vorige keer Het leken wel restjes Jammer voor die prijs

Daphne
23 maio 2022

Prima te doen lekker van smaak

Diana
22 maio 2022

Was weer heerlijk !!!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Trudy van lavieren
22 maio 2022

Zeer goed verzorgd en het was heel lekker

Ron de Graaff
21 maio 2022

Snelle levering en super lekker!

Robbiedenb
20 maio 2022

Kwaliteit blijft mooi hoewel sommige sushi wat uit elkaar viel (normaal nooit het geval) bezorging iets later dan gepland maar mag geen naam hebben. Veel keuze. Laten we de holiday boxen gewoon altijd kiesbaar laten zijn. ;-)

Siri Kreukniet
18 maio 2022

Erg lekker. Veel toppings

schoonewil
17 maio 2022

Goede sushi en snelle bezorging

Daniella
13 maio 2022

De zalm sushi was zoals gewoonlijk weer uitstekend. De beef nigiri was helaas erg droog en heb ik uiteindelijk weggegooid. Zonde.

Ellis
12 maio 2022

Heel lekker en voor herhaling vatbaar!

Sami
12 maio 2022

Heerlijk

A.W van der Rhee
8 maio 2022

Was weer overheerlijk .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Adriënne
8 maio 2022

Fantastisch, super vers allemaal!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arjan
8 maio 2022

heerlijke sushi

Willeke
7 maio 2022

Voor de 1e keer hier besteld. Hele lekkere sushi, en snelle bezorging

Judith
6 maio 2022

Opnieuw genoten van heerlijke sushi, en keurig op tijd bezorgd! Tot de volgende keer!

C. de Bruijn
2 maio 2022

Het was weer heerlijk !

Tanja
2 maio 2022

De bestelling kwam goed op tijd aan, ook was het eten erg lekker. Sushi Ki is nog redelijk nieuw in Ablasserdam maar ze zullen zeker populair worden!

Mark den Boef
1 maio 2022
Daan
30 abril 2022
Bekkers
28 abril 2022

Voor het eerst sushi besteld hier, en zeker een aanrader. Veel keuze en smaakt goed. Gaan zeker vaker bestellen!

A Vollemans
27 abril 2022

Op tijd, Goed verzorgd, grote porties en heel erg lekker. Misschien vanwege onze eerste bestelling maar ditmaal ook nog met een extra california roll. Zeker voor herhaling vatbaar!

..............
27 abril 2022
Francine
26 abril 2022

N.a.v. de folder onlangs in de bus hebben wij een keer wat bij jullie besteld. We dachten allebei dat we niet echt van sushi hielden, maar we vonden het echt heel erg lekker! We zullen zeker nog een keer wat bestellen! :)

Bas
24 abril 2022

Erg lekker maar wel erg duur

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chantal
24 abril 2022

Snelle levering. Nieuwe favoriet!

GE Postmus vd Ven
21 abril 2022
Miranda
20 abril 2022

Heerlijk vers en stipt op tijd!!

Jarek
19 abril 2022

Marino
19 abril 2022

Wederom ontbrak er een ingrediënt in de pokebowl

bertr
18 abril 2022
Frank van der Goes
17 abril 2022

Weer het warme eten bij het koude in de tas de sushi was weer louw en niet Koud

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wilco
16 abril 2022

Eten was heel lekker, jammer dat het laat was bezorgd.

Egle
16 abril 2022

Beste sushi in Alblasserdam!

Wilma Kassels
16 abril 2022

Heerlijke sushi! Bezorging was keurig op tijd.

Jolanda
16 abril 2022

Heerlijke verse sushi! Was wel een beetje rommelige opmaak. Maar dat doet niets af van de smaak 😋

Judith
15 abril 2022

Echt heerlijk gegeten!!

Sas
15 abril 2022

Heerlijk gegeten

Bas zelf
13 abril 2022

Erg lekker Kip goed warm Groen ook goed en ik zag vis

Kanters
11 abril 2022

Goede kwaliteit en prima op tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frank van der Goes
10 abril 2022

Het eten is goed pas ook al aangegeven dat het warme eten van het koude gescheiden moet blijven maar wederom vanavond weer alles in 1 zak

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Caroline
10 abril 2022
Karin
10 abril 2022

Top sushi, snelle bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hetty
9 abril 2022

Het was weer erg lekker

Martin
8 abril 2022
Joyce Uitermarkt
8 abril 2022

Heerlijk gegeten! Bezorging was dikke primaaa :)

Zoë
6 abril 2022
Marlies
6 abril 2022
Greet labee
4 abril 2022

Super kwaliteit en service. Houden zo;)

Kaat
3 abril 2022

Geweldig eten! Bezorging pas na 5 kwartier was wel wat lang.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jip
3 abril 2022

Zowel de sushi als de warme gerechten waren heerlijk. Gaan zeker vaker bestellen.

Annet Slotboom
2 abril 2022

Wederom heerlijk en goed op tijd

Kirsten
2 abril 2022

Het was weer heel lekker en op tijd.

Wendy
1 abril 2022

Weer een heerlijke pokebowl

Shane
30 março 2022

Was echt super lekker!

H Bouter
30 março 2022

Heerlijk gewoon zeker een aan rader iedere keer probeer ik wat anders maar allemaal lekker

Maya Waardenburg
28 março 2022

Eten was met zorg klaargemaakt en vers. Smaak was prima. Prijs is redelijk.

Ellen Bitter
28 março 2022

Het was lekker,zoals altijd,maar ik had wel het idee dat er minder vis als normaal inzat,waardoor de smaakbalans anders is

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sell
28 março 2022

De friet met truffel mayonaise was heerlijk & de sushi ook :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Petra
27 março 2022

Nigiri super lekker, andere sushi wat waterig qua smaak, zeker de zalm. Kipstukjes erg lekker, garnalen helaas koud.

Arjan Forman
26 março 2022

Netjes op tijd en wat is dit lekker!!!👍

Sander Rietveld
26 março 2022

Eten is wel lekker maar alles was geplet en niet door elkaar gehusseld

Paula
24 março 2022

Heerlijk en snel

X
21 março 2022
Linda
21 março 2022

1e keer sushi hier besteld en het was erg lekker.

Labee
21 março 2022

Wij zijn sushi kenners. Wij eten al 15 jaar sushi. Maar Sushi Ki overtreft alles. Gul, vers, service ect. Houden zo!!

Heleen
21 março 2022

Zoals altijd was de sushi weer erg lekker. Maar waar we erg verbaasd over waren, is dat onze bestelling binnen 20 minuten na het online bestellen werd bezorgd! Altijd een flink pluspunt als je extra veel trek hebt:)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
19 março 2022

Weer alles prima

Conny
18 março 2022

De sushi was heerlijk! Vers, en van hoge kwaliteit. Zeer smakelijk. Precies op tijd klaar en bestelling helemaal in orde. Voor herhaling vatbaar.

Arja Fiole
14 março 2022

Alles was perfect, de smaak de kwaliteit de service en de bezorging, echt een aanrader en dik 5 sterren waard

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kees Beije
12 março 2022

Sushi prima kwaliteit. Deze keer alleen de Gyoza niet geleverd bij de bestelling.

Kim Boom
7 março 2022

Super lekker en tevreden! We bestellen dan ook met enige regelmaat.

Kelly
7 março 2022

Inmiddels een aantal keer besteld hier. Telkens heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J
6 março 2022
Marleen
6 março 2022

Weer heerlijk sushi gegeten vanavond!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dija
6 março 2022

Super! En vers!

EM
5 março 2022

We hebben echt geweldig gegeten👌 Kwaliteit is echt heel goed. Je proeft dat er met verse ingrediënten wordt gewerkt. Bestelling was precies op de afgesproken tijd . Echt een aanrader deze zaak.

H.
5 março 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Jammer ( dat alle) sushi zo duur is, anders zouden we vaker bestellen. Maar weer genoten!

Vk
4 março 2022

Allereerst was de geplande bezorging 17:38! 17:45 kreeg ik een bericht dat jullie onderweg zouden zijn. En bijna 20min. Later waren jullie er pas. Daarnaast heb ik jullie een berichtje gestuurd via Fb aangezien er een haar op zat.. Ik hoopte dat dit op de deksel zat maar het zat ana de binnenkant. Vanavond heb ik er niet zoveel woorden voor

-
4 março 2022

Poke bowl bevatte wel erg weinig zalm. Verder alles weer top

De Heer
26 fevereiro 2022

Was weer super!!!

CvD
22 fevereiro 2022

Heerlijk eten, een echte aanrader !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerrit
20 fevereiro 2022

Zoals altijd heerlijk, echter Zoete frietjes waren slap, vorige keer lekker knapperig!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Schoonewil
20 fevereiro 2022
M. Korteland
20 fevereiro 2022
Cate
20 fevereiro 2022
Nell Quik
19 fevereiro 2022

Wederom heerlijk zitten eten thuis. Heerlijk vers. Gevarieerd. Top!

Teun
17 fevereiro 2022

Er zat wat slechte sushi tussen helaas.

Melany
16 fevereiro 2022

Eten is altijd vers en lekker. Sushi kip en garnalen zijn favoriet! Eten was ook snel bezorgd

Natasja
16 fevereiro 2022
Arina van der Stoep
14 fevereiro 2022

Het was wederom weer heerlijk. We hebben genoten. Ook de zoete aardappel friet met parmezaanse kaas viel enorm in de smaak.

Rob Den Besten
14 fevereiro 2022

Sushi Heerlijk zoals altijd. Keurig verpakt en helemaal compleet. Bezorging kwartier later dan aangegeven daarom een ster minder. Blijft hele fijne zaak! Aanwinst voor de omgeving.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Herman
13 fevereiro 2022

Verbeterpuntje Sushi was in de schaal verschoven, vermoedelijk tijdens bezorgen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

C. de Bruijn
13 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten !

HenkM
12 fevereiro 2022
Marion
11 fevereiro 2022

Heerlijke sushi, supervers, snel en vakkundig gemaakt. Aanrader!

.
10 fevereiro 2022
Kelly
7 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten. Warme gerechten waren nog goed warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Veldman
6 fevereiro 2022

Opzich goed te doen alleen vrij kleine porties

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J.P.
6 fevereiro 2022

Voor de tweede keer hier besteld. En ook dit keer meer dan tevreden over de sushibox.

D.Dubbeldam
6 fevereiro 2022

Heerlijk !!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ferry
6 fevereiro 2022

Heerlijk eten en op tijd bezorgd.

Shawn
5 fevereiro 2022
K
5 fevereiro 2022

Opnieuw heerlijk eten en veel sneller bezorgd dan verwacht! (We gaven aan zsm, er werd een verwachte tijd genoemd en alsnog waren ze eerder, fijn!) Wij zijn fan.

R. vd Zijden
4 fevereiro 2022

Voor de 3e keer besteld. De eerste 2 keer waren we heel enthousiast, deze keer helaas wat minder. De bestelling klopte niet helemaal, de pokebowl bestond uit heel veel rijst en slechts een beetje groenten en sommige porties waren heel klein. Heel jammer omdat het de eerdere keren zo veel beter was. Wat is er mis gegaan dit keer?

Gerrit
4 fevereiro 2022

WoW, echt super lekker en verzorgt!! Ook die zoete aardappel frietjes!! En zo snel gebracht!

Van dijk
2 fevereiro 2022
Peter
31 janeiro 2022

Echt veel te lang gewacht. Werd schatting van om 19:00 uur gegeven maar komen na 20:00 uur. Hadden opgegeven zo snel mogelijk maar dan doen ze alle vaste tijden eerder. Dat kan echt niet. Eten verder lekker hoor!

Tinus
30 janeiro 2022

Heerlijke, verse en smaakvolle sushi Dit wordt ons vaste sushi restaurant!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Slingerland
29 janeiro 2022

Wel erg lang moeten wachten totdat bestelling werd bezorgd, maar dit werd ruimschoots door Sushi Ki goedgemaakt door een extra verrassing. Bedankt hiervoor, het was verrukkelijk!

TM
29 janeiro 2022

Goed gegeten ! Top kwaliteit. Bezorgd op de afgesproken tijd. Aanrader 👌

Fatma
29 janeiro 2022

Altijd vers en heel lekker!

Dave
29 janeiro 2022

Om 17.41 besteld met de optie zo snel mogelijk bezorgen. In de status update een bezorgtijd gekregen van 18.45. Ruim een uur voor bezorging. Het zij zo, misschien is het wel erg druk. Om 19.15 nog geen sushi. Dan maar even bellen. Een hele rare uitleg die inhield dat als je een bestelling zsm wilt hebben kan het wel 1,5 uur duren voor dat het geleverd word. Uiteindelijk om 19.45 is daar eindelijk de sushi, alleen laat de bezorger het pal voor de deur uit zijn handen vallen omdat de tas scheurt. Nu zie ik dat als overmacht maar die lange levertijd van 2 uur en nog eens 3 kwartier extra voor de nieuwe bestelling omdat de 1e was gevallen was mij echt teveel. Kortom het eten was uitstekend maar de levering een ramp. Wij zijn er nog niet over uit of wij nogmaals zullen bestellen.

Richard
29 janeiro 2022
Cate
29 janeiro 2022

Beste Sushi

Caroline van Dijk
28 janeiro 2022
Nell
28 janeiro 2022

Voor het eerst eten besteld. Zeer gevarieerd. Veel verschillende smaken. Echt een feestje voor alle smaakpapillen. We bevelen het zeer aan. Dit wordt eens en nog heel veel keer meer. 🥰

Karin
26 janeiro 2022

De sushi is altijd super, maar de gyoza was nu echt te hard gebakken

Peter S.
25 janeiro 2022

De kwaliteit van de Sushi is hier echt geweldig. Alles vers gemaakt per bestelling. Echt een aanrader !!

Jacqueline Verboom
23 janeiro 2022

Bestelling kwam 45 minuten later. Kennelijk erg druk

Marjolijn
23 janeiro 2022

Heerlijke verse sushi. Het is alleen erg jammer dat de bezorg/ophaaltijden niet gehaald worden. Dit is zeker een verbeterpunt.

Martin
23 janeiro 2022

Bestelling klaar op afgesproken tijd en het eten van hele goede kwaliteit. Heerlijk.

Paul
23 janeiro 2022

We hebben het weer geprobeerd en wederom 30 min later gereed. Sushi Ki kan de vraag niet aan en als je belt om te vragen hoe lang het nog zal duren wordt je kortaf en onvriendelijk afgescheept. Dit was voor mij de laatste keer. We gaan voortaan gewoon weer naar Ridderkerk. Daar staat het wel altijd op tijd klaar zoals ze vooraf beloven.

Anoniem
23 janeiro 2022

Sushi erg lekker! Maar voor de derde keer op rij erg lang wachten op de bestelling!

Mandy
23 janeiro 2022

Super lekkere en verse sushi, wij gaan zeker vaker bestellen.

Ismael
22 janeiro 2022

Pokebowls waren wederom uitstekend.

Monique
22 janeiro 2022

Heerlijk vers. En op tijd bezorgd.

Vicky
22 janeiro 2022

Alles smaakte prima. Alleen de rijst had iets droger gemogen.

De Jonge
22 janeiro 2022

Complimenten voor de heerlijke bestelling. De sushi is van zeer hoge kwaliteit

Babette
22 janeiro 2022

Was weer super!!!

Babs
17 janeiro 2022

Prima en heerlijk eten

Gerrit
17 janeiro 2022

De Yakitori kipspiesjes in teriyaki saus kan beter, twee stokje met kleine stukjes die heel hard en droog waren!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ingrid
16 janeiro 2022

Heerlijk gegeten en alles stond op het afgesproken tijdstip klaar

Lydia
16 janeiro 2022

Goedemorgen, wij bestellen ongeveer 2 keer in de maand. Dit keer waren waren de stukjes erg klein. De smaak was overigens wel heel goed. Tevens was de bezorging gepland om 19:10 en de bezorger kwam pas om 20:00.

Jp
15 janeiro 2022

Nog sneller bezorgd dan verwacht. Prima sushi’s

Maartje
15 janeiro 2022
A.W van der Rhee
9 janeiro 2022

De sushi was weer heerlijk vooral de box ki favorites. Onze dochter en kleindochter uit Singapore vonden deze geweldig.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Colleen McKinney
5 janeiro 2022

Super lekker!

Remon maasland
5 janeiro 2022

Heerlijke sushi. Er werd nog een sushi ter plekke aangeboden om te proberen. Top service

Elvira
4 janeiro 2022

Heel lekkere verse sushi.

Sifra
3 janeiro 2022
Janneke
3 janeiro 2022

De sushi was meer dan uitstekend!!!

Anoniem
3 janeiro 2022
André
2 janeiro 2021

Vaak is het heerlijke sushi maar vandaag waren de edamame boontjes niet gaar en daardoor niet lekker. Dit kan gebeuren maar het was teleurstellend dat bij het telefonisch melden hiervan werd ontkend dat de boontjes niet gaar waren terwijl ik toch echt het verschil wel kan proeven. Ik had betere service verwacht.

Sabrina
2 janeiro 2021

Heerlijk eten, beste Sushi in deze omgeving!! Altijd lekker warm en vers! Ook altijd netjes ingepakt en ziet er goed uit. Helaas is de bezorging minder. Ik heb al een paar keer gehad dat ze te laat waren met het bezorgen ondanks de aangegeven/verwachtte bezorgtijd. De optie zo snel mogelijk duurt meestal 1,5 uur. Veel te lange bezorgtijd. Maar het eten en de smaken maken toch dat ik altijd bestel!

Dijke
1 janeiro 2021

Eten was weer heerlijk alleen duurde erg lang voordat het er was dit keer..

TV
1 janeiro 2021

Kwaliteit uitmuntend👌 je proeft dat er met verse ingrediënten wordt gewerkt. Heerlijk gegeten. Klein puntje om aan te werken… check even of er de juiste en voldoende sauzen worden meegegeven met de bestelling.

FLEUR Verweij
1 janeiro 2021

De sushi was echt heel goed De yakitori spiesjes ook erg lekker En de loempia’s waren als wat kouder

Johan de Jong
1 janeiro 2021

Exact op de beloofde tijd bezorgd. De sushi box was heerlijk!

M. Korteland
31 dezembro 2021
Bea de Jong
31 dezembro 2021

Helaas was de bestelling 1 uur te laat terwijl je een blok aan moest geven. Dit is helaas al eerder gebeurd. Eten verder weer super hoor

Siri Kreukniet
31 dezembro 2021

Mais vergeten. Kan gebeuren maar wel jammer

Karin
29 dezembro 2021

Top sushi, warme snacks heerlijk en goed warm. Alleen de chilisaus ontbrak

Vd Graaf
27 dezembro 2021
Lola
27 dezembro 2021
Marian Mes-Luthart
27 dezembro 2021

Onze gasten en wijzelf vonden het heerlijk. De bezorging was keurig op tijd

Lesleylinda
27 dezembro 2021
A. Slotboom
26 dezembro 2021

Gewoon top. Bedankt

Sylvia
26 dezembro 2021

Online besteld om af te halen. Op afgesproken tijd moest de bestelling nog gemaakt worden waardoor ik 20 minuten heb moeten wachten. Sushi en sushibowls waren wel heel erg lekker.

Anja
25 dezembro 2021

Bestelling ruim half uur later dan besteld. Verder helemaal prima

Ineke
25 dezembro 2021

Heerlijk!

Tameeris
25 dezembro 2021

Goede sushi, mag wat strakker gerold worden. De sushi valt nu uit elkaar met pakken. De avocado mag ook wat subtieler gesneden worden. Voor kerst volgend jaar de tip om goed te bekijken hoeveel orders jullie kunnen aannemen. Wij hadden besteld voor 19:00 uur afhalen (2 dagen van tevoren de bestelling geplaatst), wij gingen om 19:45 uur de deur uit met de sushi. Dit is normaal al niet fijn, maar met kerst al helemaal niet.

M
25 dezembro 2021

De kwaliteit is altijd super alleen tot nu toe bij elke bestelling is het eten minimaal een uur te laat.

Hartkoorn
24 dezembro 2021

Sushi altijd goede kwaliteit en erg lekker. Jammer dat de bezorging 45 minuten te laat kwam ondanks dat we week van te voren al bestelling hadden geplaatst.

Kirsten
23 dezembro 2021
Leenman
23 dezembro 2021

Vers, mooie opmaak en super lekker!

Kirstie
22 dezembro 2021

Heerlijk gegeten, bezorgen kan iets sneller

Greet labee
21 dezembro 2021

Geweldige kwaliteit. Houden zo!!

Melissa
20 dezembro 2021

Heerlijke Sushi !!! Wij Bestellen wekelijks ..

Merel
19 dezembro 2021
Fam. Kanters
18 dezembro 2021

Mijn bestelling stond op het afgesproken tijdstip klaar. Klantvriendelijk en heerlijke sushi.

G.Smit
18 dezembro 2021
Michelle
15 dezembro 2021

Erg lekker!

Daan
13 dezembro 2021
J.P.Wielenga
12 dezembro 2021

Super lekkere sushi.Eerste keer hier besteld,maar is zeker niet de laatste keer geweest.

Van den Berg
11 dezembro 2021
Erik
11 dezembro 2021
Arjan
11 dezembro 2021

heel lekkere Sushi, we hebben er van gesmuld. We willen zeker vaker Sushi bestellen. Helaas was de bezorging half uur tot 3 kwartier later, maar heel prettig was dat telefonisch werd doorgegeven dat de bezorging vertraagd was.

Wilbert van bommel
10 dezembro 2021

Heerlijk eten en een goede bezorging

Sannd
10 dezembro 2021

Helaas was de Chili saus pittig en de kip stokjes ook Deze viel dit keer tegen volgende keer beter Poke bowl was super En bezorging ook mooi op tijd

Kirsten
9 dezembro 2021

Bezorging was mooi op tijd en de medewerker was vriendelijk. De Sushi for One box en de California Roll waren heel lekker. Voor herhaling vatbaar.