Reviews from Sushi Ki Alblasserdam

Recent reviews

5.0
Joyce
Today

Heerlijke pokebowls, verse producten en op tijd klaar!

Jenny A
Yesterday

Was de eerste x bij jullie Smakelijk en optijd bezorgt👍

Greet
Yesterday
Valkema
26 January 2023
Ilona
23 January 2023

Eetstokjes zaten er helaas niet bij, verder super!

Sander
23 January 2023

Kwaliteit was zoals altijd goed alleen klopte voor de tweede keer op rij de gevraagde ingrediënten niet van de pokébowl.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerard
22 January 2023

Bestelling duurde er bijna 2 uur over om te komen, eten was wel heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annet Slotboom
21 January 2023

Wederom ontzettend lekker! Echt een aanrader, mijn kinderen komen er voor langs

Simone Aantjes
21 January 2023

Ik had graag sojasaus erbij gewild.

Romina
20 January 2023

Smakelijke sushi. Verse vis en stevige rolletjes.

Wendy
16 January 2023

Eten was weer heerlijk en netjes op tijd

K.Sneek
16 January 2023

makkelijk te bestellen via de site, lekkere sushi, snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Addy
15 January 2023

Buitengewoon smakelijk. Uitstekende kwaliteit.

Kalis
15 January 2023

Het was wederom fantastisch. Lekker , professioneel en variatie

K
14 January 2023
Michael Struik
9 January 2023

Super Sushi , super lekker en mensen altijd heel gastvrij , vriendelijk met een woord top aanrader voor iedereen

Martijn
8 January 2023

Het was weer lekker!

Anoniem
6 January 2023

Snelle service alleen jammer dat als je op het product klikt direct moet bestellen en je niet kunt lezen wat het exact inhoudt.

Am
6 January 2023

Erg lekker gegeten. Vers en royaal bereid! Haal elke keer mijn polebowl op dit adres en zeer tevreden!

good
5 January 2023
Peter v. Bebberen
4 January 2023

Prima verzorgd allemaal en erg lekker.

Anja
3 January 2023

Hele verse producten, super lekker! Goede kwaliteit en service! Superblij dat zij in Alblasserdam gevestigd zijn, veruit het beste wat je kan bestellen in het dorp!

Krista
2 January 2023

Was op tijd klaar en erg lekker! Fijne oudejaarsavond gehad met SushiKi sushi en andere hapjes.

Cate S.
31 December 2022

Top service! Super Lekker Sushi 😋

De Heer
30 December 2022

Was weer super

Huijser
27 December 2022

Het eten was fantastisch alleen de noedels waren droog en “spaghetti” achtig!

Adri
26 December 2022

Vers, smakelijk goed verzorgd top

Jan.
26 December 2022

Keurig op tijd bezorgd, prima kwaliteit sushi

Lodder
26 December 2022

Ik vind de Sojasaus steeds schaarste worden. Voor de hele schaal hebben we maar 1 klein flesje gekregen. Ook heb ik aangevinkt geen gember te willen, toch werd die wel geleverd. Waardoor ik het direct in de prullenbak heb gegooid. Het eten was zoals gewoonlijk goed vers. Helaas hebben heel zuinig aan moeten doen met de Sojasaus en bij de laatste sushi geen saus meer was, maar kaal moesten eten.

Cate S. Wanjohi
26 December 2022

Hartstikke lekker 🤤 🍱 sushi.

Kim
26 December 2022
Herman
26 December 2022

Heerlijke verse sishi, keurig op tijd geleverd. Fijn zo'n leuke zaak zo dicht in de buurt te hebben!

M
25 December 2022

Alleen zaten er bij 1 bestelling geen soja saus bij maar het was weer voortreffelijk

Gerrit
24 December 2022

Tja, druk op kerstavond, bedankt het was heerlijk en nog wat extra gekregen…!

Bert Fioole
24 December 2022

Super weer!

Caroline van Dijk
23 December 2022

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd 👍💫

Janette
22 December 2022

Snel bezorgd, vriendelijk personeel, lekkere sushi

Bakker
22 December 2022

Het was weer heerlijk!! Blij dat mijn zoontje die vandaag 7 jaar is geworden, koos voor sushi 🍣

Siem
22 December 2022

Heerlijke sushi en bowls!

Gerard
21 December 2022

Sushi was heel lekker, helaas waren de zoete aardappelfrietjes erg koud bij aankomst. De smaak er van was wel top verder.

Ineke Crielaard
21 December 2022

Niets meer aan doen, keurig afgeleverd (werd zelfs gebeld dat de bestelling iets later zou worden gebracht) en de kwaliteit als altijd uitstekend

Fam Huijser
21 December 2022

Aanwinst voor Alblasserdam! Super lekkere Poke bowls en goed vers. Heb je geen zin om te koken, bestel dan hier en laat je maaltijd bezorgen! Het tijdvak kan je goed aangeven. We gaan de sushi ook nog eens proberen. Ga zo door!

Stam
19 December 2022

Na 5x gebeld te hebben en een uur later dan bezopegtijd het koude eten te hebben ontvangen, heb ik ze te pakken gekregen en een tegoedbon aangeboden gekregen. Nette oplossing, maar niet helemaal tevreden met koude snacks en sushi.. als reactie kreeg ik “het is ook wel erg koud buiten”. Overigens bestel ik hier altijd en ben ik altijd tevreden. Dit is de eerste keer dat het zo laat is + de service iets minder is dan ik van hem gewend ben.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J
18 December 2022

Duurde erg lang voor dat mijn eten kwam heb langer dan een uur gewacht. Vervolgens neem ik een hap zit er een haar in m’n eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Brienen
18 December 2022

Heerlijk

Sezer
17 December 2022

Zoals altijd super lekker gegeten.

S
17 December 2022

erg goede sushi en snelle bezorging!

Tamara
15 December 2022

Eten was erg lekker !! Echt een aanrader om te bestellen

Perry
10 December 2022
Anneke Haverkamp
10 December 2022

Het was weer heerlijk!

Myrthe
10 December 2022

Het eten was heerlijk en bezorging kwam op tijd! Zeker een aanrader.

Noa Heussen
9 December 2022
Mark
7 December 2022

Eten was op zich lekker, maar: 1 pokebowl was open gegaan en lag voor de helft los in de tas. Beide zoete aardappelfriet waren koud, dus niet eens meer lauw. Logisch als er op de fiets wordt bezorgd en de bezorger is er 30 min nadat ik een mail heb ontvangen dat de bezorger onderweg is.

Magdalena
4 December 2022

Prima

Arina van der Stoep
4 December 2022

Om 18:00 kreeg ik bericht dat de bezorger onderweg was. Om 18:34 kwam de bezorger aan de deur. Als gevolg dat de warme dingen die ik had besteld zoals de garnalen ze zoete aardappelfriet en de kipstukjes koud waren. Dit was erg jammer

Conny Brand
4 December 2022

Zoals altijd was het weer fantastisch👌

Leon
3 December 2022

Weer heerlijk genoten, superlekker

Vollemans
3 December 2022

Het was weer van prima kwaliteit en zeer smaakvol!

Inge
1 December 2022

Altijd als ik snel even een maaltijd moet hebben bestel ik een pokebowl. Al meerdere keren gedaan nu en is me altijd goed bevallen. Vandaag alleen een beetje mais perongeluk in mijn pokebowl terecht gekomen en ik hou echt niet van mais…. Kan sushi ki niet weten natuurlijk, heb het eruit gevist en alsnog kunnen genieten van de lekkere pokebowl! Zou een pokebowl zeker aanraden!!! De sushi moet ik nog uitproberen😋

Barry
30 November 2022

Was weer top!!

Crielaard - Pothoven
30 November 2022

Netjes op tijd bezorgd en eten lekker warm (wat warm moest zijn) en heerlijk vers

Antoinet
27 November 2022

Heerlijk!!

Neslihan
27 November 2022

Lekkerste sushi!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Raymond en Cindy Groen in t Woud
27 November 2022

Deze was t iets minder dan van jullie gewent waren , de sushi van “no raw” was niet helemaal goed gerold viel uit mekaar als we het beet pakte . En het extraatje smaakte heerlijk !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
27 November 2022

Heerlijke sushi!

Shane
26 November 2022

De bezorging duurde wat lang maar wat we er voor terug kregen was fenomenaal het was echt super lekker! Aanrader!

Merel
25 November 2022

Fantastisch. Het eten was echt heerlijk en de bezorging stipt.

Rebecca
24 November 2022

Er waren 4 sausjes vergeten bij de bestelling helaas:(

Barbara
22 November 2022

Bezorging was iets later maar werd netjes voor gebeld top. Eten was heerlijk.

Joyce
21 November 2022

Eten was heerlijk, jammer van de bezorging, die mag sneller.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bryan
20 November 2022

Sushi was geweldig, en zelfs nog een gratis verassing erbij. Geweldig!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

K.
20 November 2022
Linda
20 November 2022

Prima weer zoals gewoonlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tobi Wander
20 November 2022

Sushi hoort koud maar wat warm hoort te zijn moet warm zijn en dat was helaas niet het geval, de bezorger was op de fiets, voor het milieu prima maar voor het op temperatuur houden van het eten minder goed.

Greet
19 November 2022
Christine Clairambault
19 November 2022

Bestelt om 17h45 Verwachte bezorging - 19h actueel bezorging 20h20 Geen sorry ... Geen belletje om te vertellen "wij hebben het druk, willen jullie wel wachten?" Natuurlijk kan het druk worden om vrijdag avond, maar communicatie is toch mogelijk? Dus echt jammer.

Ritmeester
16 November 2022
Elwin
16 November 2022

Het eten was weer heerlijk. Het is wat mij betreft de beste sushi uit de regio. Vandaag bij de bestelling ook nog eens als verrassing een gratis extra sushi rol gekregen bij de bestelling, super! Bezorging was ook snel, binnen de verwachte bezorgtijd die sushi ki zelf aangeeft. Aanrader hier te bestellen

M. Smit
13 November 2022

De sushi is altijd heel erg lekker en vers. Bezorging was ook top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M Huijssen
13 November 2022

Alhoewel de prijs ernaar was , was het eten heel heel erg goed en lekker .Nog nooit zoiets gekregen .wat ik raar vond dat ik 025 euro cent moest betalen voor geld transactie ,moeten jullie dat ook bij de bank? Tot een volgende keer .

Selda
12 November 2022

Ik zag dat er nieuwe producten waren gezet op de website! Heb gelijk genoten van de nieuwe gerechten! Ga zo daar :)

Diana
11 November 2022

Was weer heerlijk

Chantal
11 November 2022

Geweldig eten

Van Rooij
9 November 2022

Precies op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten.

Sanne
9 November 2022

Zijn lekkere poke bowls. Was snel bezorgd, maar er wordt altijd iets vergeten. Dit keer had ik geen sojasaus aangeklikt en kreeg ik het er wel bij maar niet de andere sauzen (pokesaus etc.) waarom waren gevraagd.

Ritmeester
6 November 2022
Leonardo
5 November 2022
M.K
4 November 2022

Klantvriendelijk, goede service en lekkere sushi.

Tycho
3 November 2022

Echt. Perfect.

Brenda
2 November 2022
Johan
31 October 2022

Kwaliteit van de sushi was goed. Smaak was wat aan de flauwe kant.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Denise
30 October 2022

Het was echt weer heerlijk. Genoten! Bedankt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Greet
29 October 2022
Martin
21 October 2022

Was weer heerlijk

Co
17 October 2022

Heerlijk gegeten! de aller beste uit de regio,

Amber
13 October 2022

Sushi goed maar het bezorgen duurt altijd langer dan aangegeven

Gerrit
8 October 2022

Blij met jullie! Het is heerlijk en ziet er goed uit! Ga zo door!!

Anoniem
7 October 2022

Het is altijd super lekker en je wordt vriendelijk geholpen!

Paulien
7 October 2022

Mooi op tijd bezorgd en super lekkere pokebowls

Mi's Sfeervol Wonen
4 October 2022

Zoals gewoonlijk weer voortreffelijk!

Elizabeth
2 October 2022

En weer een verrukkelijke bestellingen gehad!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Judith
1 October 2022

Deze keer bleek na bezorging dat mijn bestelling niet helemaal compleet was. Één telefoontje om melding te maken van het ontbrekende gerecht, en 5 minuten later stond de bezorger er al met het ontbrekende gerecht. Dat maakt dat de bezorging voor mij nog steeds 5 sterren krijgt, goed geregeld! En wederom heerlijk gegeten.

Thomas
1 October 2022

Erg goede pokebowls. Vergeleken met toen ze net open waren en nu echt top.

Mariët van der Graaf
29 September 2022

Voor het eerst besteld bij Sushi Ki en genoten van de sushi for two en crisp 'n crunch. Voor herhaling vatbaar!

Mohamed Oulad Saddik
29 September 2022

Nog nooit zulke lekkere sushi gegeten, zeker 5+! Heerlijk genoten met de familie samen, wij worden zeker vaste klant!

Sandra bochanen
26 September 2022

Sushi was te laat het was mis gegaan, patat enz was koud en er zaten geen sausjes bij en stokjes enz

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronald
26 September 2022

dit is de vierde keer dat ik voor ca 60 euro sushi heb besteld voor 3 personen.. Eeste 3 keer hééél erg tevreden. Nu helaas niet. Bestelling was voor afhalen 18:30. Ik heb daar nog 25 minuten moeten wachten voordat mijn bestelling klaar was. Ook géén enkel excuus voor de vertraging... Toen ik thuis kwam ontdekte ik dat er géén gember, géén stokjes, géén sojasaus en géén chilisaus voor de garnalen bij zat. Verder zag de tonijn er niet goed uit en smaakte ook niet fris. Helaas is een email adres niet te vinden, anders had ik mijn ervaring eerst met het bedrijf gedeeld. Ik hoop dat het éénmalig was en de kwaliteit weer op orde komt.

M Barendregt
25 September 2022

17.20 verwachtte levertijd en 17.45 de mail dat het de deur uit gaat. Gelukkig wonen we op 1 minuut afstand. Verder ontzettend lekker gegeten👍👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Matthias De graaf
25 September 2022

De california rolls vielen bij het oppakken compleet uit elkaar. Uiteindelijk met een vork moeten opeten. Ook had ik gyoza besteld deze waren gewoon koud. De sashimi was wel erg lekker en vers.

L.Mol
25 September 2022

We zijn wederom zeer tevreden. Verse sushi ! Mmmm

Lisa de bie
23 September 2022
Marian
19 September 2022

Heerlijk gegeten. Zowel de suhsi als de warme gerechtjes zijn heerlijk van smaak. Snel bezorgd ook.

Brt
19 September 2022
Martijn
18 September 2022
VM
17 September 2022

Super kwaliteit!Bezorging op de afgesproken tijd!!

Marc
17 September 2022
Renato
17 September 2022

Was super

Collewijn
17 September 2022
Joyce
11 September 2022
Julie-Jet
10 September 2022

Goede sushi

titina Storm
10 September 2022

Sushi viel uit elkaar. Smaak was iets anders dan alle andere keren

VM
10 September 2022

Top kwaliteit! Echt een aanrader👌

Wendy
9 September 2022

Zoals altijd weer een heerlijke pokebowl. En keurig op tijd bezorgd

Paulien Schooff
4 September 2022

Prima eten en meestal op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Elizabeth A
3 September 2022

Lekkerste sushi in Alblasserdam, goede en snelle service!

Chantal eikelboom
3 September 2022

Het was heerlijk maar niet koud genoeg

Jaap
2 September 2022

We hebben genoten. Het was heerlijk

Harriette Waals
31 August 2022

Heerlijk eten en op tijd!

lisanne
28 August 2022

nadat het de eerste keer verkeerd was gegaan netjes opgelost

Lisette Kooy
28 August 2022

Sushi was heerlijk! Complimenten voor de Chef!

Ellis Groen
26 August 2022
Joël Westerbeek
26 August 2022
Wanda Boeije
25 August 2022

De warme boontjes stonden op de sushi die hierdoor warm was geworden. De sushi was erg los gerold en viel uit elkaar. De smaak was wel prima. Alleen jammer van die haar erin.

.
22 August 2022
Linda
21 August 2022

Super lekker en snel bezorgd

Cobie van Leeuwen
21 August 2022

Fantastisch lekker, iets te laat bezorgd met excuses.

Amber
21 August 2022

Smaakte weer goed, bezorging duurde alleen vrij lang, langer dan aangegeven.

Frans
20 August 2022

We hadden de Salmon Lovers box, enkele losse ei sushi, Gyosa en Yakitori alles was weer helemaal top. Alleen Yakitori was deze keer helaas wat droog.

Breggie Uitman
19 August 2022

Heerlijke sushi en altijd op tijd! Bezorging altijd vriendelijk.

Celeste
18 August 2022

Was weer prima.

Sarah
18 August 2022
Kees
15 August 2022
Sander
15 August 2022

Heerlijke Pokébowls en verse sushi. Alles van hoge kwaliteit!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Femke Ten Velde
14 August 2022
Paulien Schooff
14 August 2022

Pokebowl was weer heerlijk. Niks aan doen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hetty
14 August 2022

Het zoals altijd weer uitstekend

Kim Bieren
13 August 2022

Altijd op tijd, heerlijk vers en oplettend met allergieën.

Cate
10 August 2022

Lekker

Amber
6 August 2022

Altijd heerlijk! Misschien alleen bakjes meeleveren voor de soya. Wij aten het niet thuis op en konden de soya nergens in doen.

Cate
5 August 2022

Heel erg lekker 🍣.

Mi's Sfeervol Wonen
5 August 2022

Na een een heerlijke vakantie weer heerlijke sushi!!!!

Brecht
4 August 2022
Anja
4 August 2022

Weer heerlijk gegeten.👍🏻

Ryan
3 August 2022

Bezorging was 45 minuten te laat zonder kennisgeving. Vervolgens zelf moeten bellen om te horen dat het eraan zou komen. Eten was wel lekker!

Elizabeth
3 August 2022

Altijd heerlijk en vers, vanavond ook weer heerlijk gegeten!

Miranda
17 July 2022

Het was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A. Slotboom
17 July 2022

Weer ontzettend lekker!

Heidi
13 July 2022

Het was heerlijk en snel bezorgd! Top.

Anoniem
11 July 2022
Habs
11 July 2022

Heerlijke sushi maar wel te groot om normaal te eten. Sommige sushis zijn meer dan een een mondvol. Verder perfect.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Magdalena
10 July 2022
Breedveld
4 July 2022

Heerlijk vers, veel variatie.

Anneke Haverkamp
3 July 2022

Het was weer zoals we gewend zijn: het eten was heerlijk en de bezorging keurig op tijd!

Storm
3 July 2022

Bestel regelmatig bij jullie maar dit was iets minder deze keer de sushi was warm en niet de kwaliteit die we gewend zijn. Sushi viel ook uit elkaar.

Judith
3 July 2022

Een kwartier na mijn bestelling werd het eten bezorgd! Zo snel hadden we het nog niet eerder. En het was zoals altijd weer heerlijk!

Melisa
2 July 2022

De eerste keer dat ik heb besteld bij Sushi Ki en zeker niet de laatste keer! Erg lekker, goede service en snel bezorgd ook :)

Van Hooijdonk
2 July 2022

Heerlijke sushi op de afgesproken tijd netjes verpakt gebracht.

Anita
1 July 2022

Erg lekker , ruime keuze.

Selda
1 July 2022

Ik bestel hier weekelijks en iedere keer smaakt het steeds lekkerder :)

Lodder
30 June 2022

Het eten was weer super vers, alleen jammer dat de sushi uit elkaar viel.

TM
27 June 2022

Super kwaliteit! 100 % vers. Heerlijk gegeten 👌 bezorging op de afgesproken tijd. Een aanrader deze zaak!! De beste uit de regio.

Babette de Heer
27 June 2022

Was weer super!

Shawn
25 June 2022

Kwaliteit + service!

VH
24 June 2022

Wij bestellen hier regelmatig. Altijd goede service, snelle en vriendelijke bezorging en de beste sushi!

Wendy
24 June 2022

Zoals altijd heerlijke pokebowl. En keurig op tijd

Amber
20 June 2022
Van Leeuwen
19 June 2022

Super Sushi

Karin
19 June 2022
Schut
19 June 2022

Helaas was het "extraatje" in de vorm van gratis "chicken handrol" niet geleverd, hoewel de actiecode fZ2alW was ingevoerd en bevestigd dat die meeverpakt zou worden. Jammer foutje?

Riens Gort
18 June 2022

wat snel geleverd, en heel lekker

Bas
16 June 2022

Erg lekker!!!

M
12 June 2022

Prima, ik ben tevreden 👍

Johan
12 June 2022

Prima kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hetty
12 June 2022

Het smaakte weer super

Mi's Sfeervol Wonen
12 June 2022

Wederom genoten van de heerlijke gerechten! Op tijd klaar. Tot de volgende keer:)

Greet
11 June 2022

Ontzettend lekker, heerlijk vers. Netjes verpakt en de bezorging is ook top. Een echte aanrader. Zeker de 5 sterren waard. Ga zo door Gr Greet

H.D.
6 June 2022
Mo
6 June 2022

Heerlijk gegeten

Cor Bakker Schram
6 June 2022
Diana
5 June 2022

Eten was subliem

Klingeman
5 June 2022
Jip
4 June 2022

In plaats van flesjes sojasaus, kleine bakjes. Kan je dippen. Maakt mij niet uit, maar mijn zoon kwam ermee.

Anjo
3 June 2022

Het was weer geweldig 😋

Loredana Curro
1 June 2022
Teun
30 May 2022

Top service, zelfs gebeld dat wij de gratis extra snackbox zelf niet ingevuld hadden.

Sanne
30 May 2022

Vorige keer helaas wat minder Nu gewoon weer fantastisch en was weer genieten

Fatma
30 May 2022
de Witte
29 May 2022
Frans
29 May 2022

Vanavond heerlijke diverse sushi’s gegeten.

SandCha
28 May 2022

Heerlijk sushi, we hebben genoten

Franka
28 May 2022
Alexander van der Hoorn
28 May 2022

Super lekkere sushi, prima bezorging, genoeg stokjes, soja, wasabi en gember.

Kees van den oever
27 May 2022

Helaas was de bestelling bijna een uur te laat terwijl ik de bestelling al in het begin van de middag de geplaats heb. Meetje jammer.

D
27 May 2022

Tijd die doorgegeven word nakomen.

John
27 May 2022

1 uur te laat bezorgd.

J
27 May 2022

Bezorger had geen wisselgeld mee zei hij

bert rissema
26 May 2022

bestelling was meer dan 1 uur te laat. ik heb een half uur na aangegeven tijd gebeld wanneer de sushi bezorgd zou worden. melding dat de bestelling onderweg was ontvingen we toen we de sushi al op hadden. beetje adequat aangeven als de bezorgtijd uitloopt is zeer wenselijk. Sushi en andere gerechten zijn zeer goed

J.Verboom
26 May 2022

Was weer top!

Roos
26 May 2022

Super goed, als altijd!

Sanne
26 May 2022

Helaas waren de kip stukjes wel erg klein vergeleken met de vorige keer Het leken wel restjes Jammer voor die prijs

Daphne
23 May 2022

Prima te doen lekker van smaak

Diana
22 May 2022

Was weer heerlijk !!!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Trudy van lavieren
22 May 2022

Zeer goed verzorgd en het was heel lekker

Ron de Graaff
21 May 2022

Snelle levering en super lekker!

Robbiedenb
20 May 2022

Kwaliteit blijft mooi hoewel sommige sushi wat uit elkaar viel (normaal nooit het geval) bezorging iets later dan gepland maar mag geen naam hebben. Veel keuze. Laten we de holiday boxen gewoon altijd kiesbaar laten zijn. ;-)

Siri Kreukniet
18 May 2022

Erg lekker. Veel toppings

schoonewil
17 May 2022

Goede sushi en snelle bezorging

Daniella
13 May 2022

De zalm sushi was zoals gewoonlijk weer uitstekend. De beef nigiri was helaas erg droog en heb ik uiteindelijk weggegooid. Zonde.

Ellis
12 May 2022

Heel lekker en voor herhaling vatbaar!

Sami
12 May 2022

Heerlijk

A.W van der Rhee
8 May 2022

Was weer overheerlijk .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Adriënne
8 May 2022

Fantastisch, super vers allemaal!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arjan
8 May 2022

heerlijke sushi

Willeke
7 May 2022

Voor de 1e keer hier besteld. Hele lekkere sushi, en snelle bezorging

Judith
6 May 2022

Opnieuw genoten van heerlijke sushi, en keurig op tijd bezorgd! Tot de volgende keer!

C. de Bruijn
2 May 2022

Het was weer heerlijk !

Tanja
2 May 2022

De bestelling kwam goed op tijd aan, ook was het eten erg lekker. Sushi Ki is nog redelijk nieuw in Ablasserdam maar ze zullen zeker populair worden!

Mark den Boef
1 May 2022
Daan
30 April 2022
Bekkers
28 April 2022

Voor het eerst sushi besteld hier, en zeker een aanrader. Veel keuze en smaakt goed. Gaan zeker vaker bestellen!

A Vollemans
27 April 2022

Op tijd, Goed verzorgd, grote porties en heel erg lekker. Misschien vanwege onze eerste bestelling maar ditmaal ook nog met een extra california roll. Zeker voor herhaling vatbaar!

..............
27 April 2022
Francine
26 April 2022

N.a.v. de folder onlangs in de bus hebben wij een keer wat bij jullie besteld. We dachten allebei dat we niet echt van sushi hielden, maar we vonden het echt heel erg lekker! We zullen zeker nog een keer wat bestellen! :)

Bas
24 April 2022

Erg lekker maar wel erg duur

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal
24 April 2022

Snelle levering. Nieuwe favoriet!

GE Postmus vd Ven
21 April 2022
Miranda
20 April 2022

Heerlijk vers en stipt op tijd!!

Jarek
19 April 2022

Marino
19 April 2022

Wederom ontbrak er een ingrediënt in de pokebowl

bertr
18 April 2022
Frank van der Goes
17 April 2022

Weer het warme eten bij het koude in de tas de sushi was weer louw en niet Koud

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wilco
16 April 2022

Eten was heel lekker, jammer dat het laat was bezorgd.

Egle
16 April 2022

Beste sushi in Alblasserdam!

Wilma Kassels
16 April 2022

Heerlijke sushi! Bezorging was keurig op tijd.

Jolanda
16 April 2022

Heerlijke verse sushi! Was wel een beetje rommelige opmaak. Maar dat doet niets af van de smaak 😋

Judith
15 April 2022

Echt heerlijk gegeten!!

Sas
15 April 2022

Heerlijk gegeten

Bas zelf
13 April 2022

Erg lekker Kip goed warm Groen ook goed en ik zag vis

Kanters
11 April 2022

Goede kwaliteit en prima op tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frank van der Goes
10 April 2022

Het eten is goed pas ook al aangegeven dat het warme eten van het koude gescheiden moet blijven maar wederom vanavond weer alles in 1 zak

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Caroline
10 April 2022
Karin
10 April 2022

Top sushi, snelle bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hetty
9 April 2022

Het was weer erg lekker

Martin
8 April 2022
Joyce Uitermarkt
8 April 2022

Heerlijk gegeten! Bezorging was dikke primaaa :)

Zoë
6 April 2022
Marlies
6 April 2022
Greet labee
4 April 2022

Super kwaliteit en service. Houden zo;)

Kaat
3 April 2022

Geweldig eten! Bezorging pas na 5 kwartier was wel wat lang.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jip
3 April 2022

Zowel de sushi als de warme gerechten waren heerlijk. Gaan zeker vaker bestellen.

Annet Slotboom
2 April 2022

Wederom heerlijk en goed op tijd

Kirsten
2 April 2022

Het was weer heel lekker en op tijd.

Wendy
1 April 2022

Weer een heerlijke pokebowl

Shane
30 March 2022

Was echt super lekker!

H Bouter
30 March 2022

Heerlijk gewoon zeker een aan rader iedere keer probeer ik wat anders maar allemaal lekker

Maya Waardenburg
28 March 2022

Eten was met zorg klaargemaakt en vers. Smaak was prima. Prijs is redelijk.

Ellen Bitter
28 March 2022

Het was lekker,zoals altijd,maar ik had wel het idee dat er minder vis als normaal inzat,waardoor de smaakbalans anders is

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sell
28 March 2022

De friet met truffel mayonaise was heerlijk & de sushi ook :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petra
27 March 2022

Nigiri super lekker, andere sushi wat waterig qua smaak, zeker de zalm. Kipstukjes erg lekker, garnalen helaas koud.

Arjan Forman
26 March 2022

Netjes op tijd en wat is dit lekker!!!👍

Sander Rietveld
26 March 2022

Eten is wel lekker maar alles was geplet en niet door elkaar gehusseld

Paula
24 March 2022

Heerlijk en snel

X
21 March 2022
Linda
21 March 2022

1e keer sushi hier besteld en het was erg lekker.

Labee
21 March 2022

Wij zijn sushi kenners. Wij eten al 15 jaar sushi. Maar Sushi Ki overtreft alles. Gul, vers, service ect. Houden zo!!

Heleen
21 March 2022

Zoals altijd was de sushi weer erg lekker. Maar waar we erg verbaasd over waren, is dat onze bestelling binnen 20 minuten na het online bestellen werd bezorgd! Altijd een flink pluspunt als je extra veel trek hebt:)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
19 March 2022

Weer alles prima

Conny
18 March 2022

De sushi was heerlijk! Vers, en van hoge kwaliteit. Zeer smakelijk. Precies op tijd klaar en bestelling helemaal in orde. Voor herhaling vatbaar.

Arja Fiole
14 March 2022

Alles was perfect, de smaak de kwaliteit de service en de bezorging, echt een aanrader en dik 5 sterren waard

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kees Beije
12 March 2022

Sushi prima kwaliteit. Deze keer alleen de Gyoza niet geleverd bij de bestelling.

Kim Boom
7 March 2022

Super lekker en tevreden! We bestellen dan ook met enige regelmaat.

Kelly
7 March 2022

Inmiddels een aantal keer besteld hier. Telkens heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.