Beoordelingen van Sushi Ki Alblasserdam

Recente recensies van Sushi Ki Alblasserdam

5 sterren na 193 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Lekkere Sushi! Precies op tijd klaar, kon het gelijk meenemen. Ze waren alleen de sojasaus vergeten.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Ik vind erg lekker en goed kwaliteit 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Was de tweede keer en ook deze keer weer heerlijk. Afgehaald op afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt weer ontzettend lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer nu voor ons maar was weer heerlijk!!! Levering precies op voorspelde tijdstip 👍 top 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een zalige sushi, goed kwaliteit! Super gewoon en heerlijk vers! Aangenaam verrast

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is top, niet altijd op tijd maar goed dat kan. Werd vandaag netjes gebeld dat ze eraan kwamen met excuus. Helaas voor de tweede x geen chopsticks meegeleverd dat was wel een beetje jammer. Gelukkig hadden we nog 2 setjes van eerdere bestellingen waarbij er teveel geleverd waren.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super goed

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en vriendelijke bezorging!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de 5e keer dat we hier bestellen. Eten was alle keren heerlijk en de bezorgers zijn altijd perfect op tijd. Echt een aanrader!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en het was heerlijk!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk :D

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en snel bezorgd! Top!!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is top. Heerlijk gegeten 👌🏻. Alles stond netjes op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En precies op tijd bezorgd!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede kwaliteit sushi! Heerlijk gegeten!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top 👍🏻duimpje omhoog! Gaan zeker vaker bestellen!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi is echt lekker! 2e keer dat ik heb besteld, ik heb de eerste keer een half uur gewacht en nu een kwartier bij afhalen. Staat niet klaar op afgesproken tijdstip. Onderling had het personeel het over wie zijn of haar haar er op de werkbank lag. Niet die van de knul want die was blonder zei hij 🤢

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tweede keer dat we besteld hebben en wederom heerlijk gegeten. Mooie doos met heerlijke sushi en keurig op tijd bezorgd. Ik kan het iedereen aanraden!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk. Goed van smaak en goed van temperatuur. We gaan zeker nog eens bestellen!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten !

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi for two box besteld. Het was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi! Netjes verpakt en geleverd.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima hoor! Je kan hier goed bestellen.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima optijd naar geschatte tijd email 👍 en de sushi was heerlijk!! Hadden een aantal specials en ook een fried roll, echt top!! M’n man vond alleen dat de wasabi en de spicy tuna roll wel iets pittiger had mogen zijn naar zijn smaak ;)

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk. Goed op smaak, temperatuur en het zag er zeer verzorgd uit! Bezorging volgens afspraak. Een aanrader mensen;-)

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd. En hartstikke lekker, uitstekende kwaliteit 😊

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en de warme gerechten zijn nog steeds warm bij bezorging

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

goede smaak wasabi ontbrak en dat was erg jammer!!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

voor de eerste keer sushi gehaald, het was heerlijk gaan we zeker meer doen

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

WAT EEN FEEST !! Geweldig gegeten! Kwaliteit zeer goed. Precies op tijd afgeleverd. Echt een zeer grote aanwinst voor alblasserdam e.o ga zo door ...

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer ontzettend lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, netjes verpakt en super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. Sushi was heerlijk en ze kwamen op de afgesproken tijd! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer is heerlijk, en goed op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker en vers. Helaas waren de warme dingen echt helemaal koud waardoor deze niet smaakten.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse vis, heel smaakvol, nette levering en snelle bezorging op zaterdag

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse, smaakvolle sushi, eetstokjes zonder splinters (dat is bij anderen nogal eens n ramp) en ruim voldoende gember, wasabi en soyasauce. Ik miste nog wel salades op de menukaart. Met kip of rauwe vis. En wat weinig warme gerechten, maar heerlijk gegeten. Netjes op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker! We hebben genoeg gehad, en er zat zelfs iets extra bij! Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was mooi op tijd, de warme gerechten waren goed warm en de kwaliteit was erg goed, ga zo door. Hopelijk komen er in de toekomst nog wat extra warme gerechten bij, de keuze is nu nog beperkt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk en netjes bezorgd! zeker voor herhaling vatbaar

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit verhouding erg goed! Helaas geen sushi stokjes, soja of wasabi erbij. Gelukkig zelf in huis maar kwaliteit van de sushi zelf is erg goed! Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was helemaal top! Heerlijk gegeten.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden. Alle extra's zaten erbij. Eetstokjes, wasabi, gember en soja. En de sushi smaakte verrukkelijk. We gaan dit zeker vaker doen.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en precies op tijd

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De twee warme gerechten hadden iets warmer gekund (inpakken in alu folie of sneller bezorgen) bij het gerecht met de truffel op de rib eye was de truffel te overheersend. De verPakkking en extras als wasabi gember en soja waren prima. Net als de overige sushis

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Algemene indruk prima! Sushi smaakte goed, zelfs 15 minuten eerder op bestemming! Voor de vorige bestelling was het echter wat minder positief.. Bestelling was bijna een uur verlaat , we hebben een half uur gewacht in hun winkel tijdens het ophalen. Echt niet tevreden... Kwaliteit viel toen ook zwaar tegen. Met name vanwege een haar bij de loempia's...

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijk sushi. Van alles uitgeprobeerd maar alles smaakt echt te lekker. Een aanrader en zeker een aanwinst in Alblasserdam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd precies op het afgesproken tijdstip bezorgd. De sushi had de juiste temperatuur, was erg goed van smaak en de porties rauwe vis zijn gul. De beste sushi die wij in tijden op hebben. Fijn om zulke kundige mensen om de hoek te hebben! :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling nu al 2x bijna uur later dan afgesproken tijd. Uiteindelijk zelf opgehaald

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed echter de bezorging duurde veel langer dan in de e-mail stond, ook na bellen duurde dit lang. Het bezorg proces dient nog verbeterd worden. Graag reële tijden doorgeven of mail sturen wanneer vertraagd!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer besteld ipv in Papendrecht. 45 minuten te laat maar wel netjes gebeld dat het uit liep. Had de spicy variatie genomen maar vond dat er erg veel saus op zat, te veel naar mijn smaak. Ook op de special met beef truffel droop de mayo er van af. Was niet lekker helaas.. wel alles vers bereid en grote stukken. De special met gefrituurde kip was wel geslaagd.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt super, ik heb ervan genoten! Ik vind sushi eten een dure aangelegenheid, maar de zeldzame keren dat ik het doe, wil ik graag van de kwaliteit kunnen genieten. En dat is prima gelukt, bedankt!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!! Nieuwe gefrituurde sushi roll is ook top!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte heerlijk. Alles goed verzorgd bezorgd en lekker vers. Voor herhaling vatbaar!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk en deze x was het klaar op de afgesproken tijd. Nou is geduld een schone zaak en ja je moet dan dus wel eens wachten voordat je eten klaar is of bezorgd word. Betekend ook dat het vers klaar gemaakt wordt en in dit geval moet alles nog een beetje gestroomlijnd worden. Komt vast goed zorg in ieder geval dat jullie de kwaliteit goed in de gaten houden dan komt de rest vanzelf. Heel veel succes.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super echt prima kwaliteit een aanrader 😀

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor het eerst sushi bij hen besteld. Het was erg lekker. De saus, avocado , rijst en andere ingrediënten waren vol van smaak. Sushi viel niet uit elkaar. Ik kom graag terug.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, heerlijk Stipt op tijd bezorgd Goed/netjes verpakt Met alles goed erbij Tip: servetjes erbij

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

T was heerlijk! Voor herhaling vatbaar

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Genoten, was weer heerlijk

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en perfect op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was top,precies op tijd bezorgd. We hebben er weer een favo bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima hoeveelheid en erg lekker!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Bestelling kwam een half uur later dan we hadden aangegeven, maar het was gewoon heel druk zei de bezorger (op de fiets). Maar alles was superlekker. Fijn, lekkere sushi erbij in ons dorp!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de bezorging was ook netjes op tijd. Het enige minpuntje vonden wij dat er weinig sojasaus bij zat

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond weer geweldig gegeten. Top kwaliteit.!! Bezorging was ook precies op tijd👍🏻 Echt een geweldige aanwinst voor alblasserdam. Ga zo door..

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal super

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De jongens hebben heerlijk gegeten, ze waren erg tevreden

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Erg tevreden. Snel bezorgd en erg lekker!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en gevarieerd. En gemakkelijk op te halen

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Sushi was heel goed en de loempiaatjes goed warm (heet). Netjes verpakt, met meer dan voldoende saus enz. Zeer snel bezorgd ook..al met al top dus (ook de gratis sushi van de openingsactie is een heel mooi extraatje)

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi...Top kwaliteit !

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was in 1 woord geweldig. Nieuw en meteen de beste in Alblasserdam. We komen snel terug!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Onze 1e kennismaking met Sushi Ki is ons zeer goed bevallen. Hele lekkere sushi. Tonijn en zalm boterzacht. Dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat we hier sushi gaan halen.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Debezorging was te laat. We zijn netjes opgebeld om door tegeven dat het eten later zou komen.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

was heel lekker en zag er weer goed uit

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel keuze, snelle bezorging, erg lekker eten en dat voor een hele goede prijs! Aanwinst voor Alblasserdam.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal tevreden en blij met lekkere betaalbare sushi in Alblasserdam!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, levering goed op tijd! Heerlijk gegeten, kortom een aanwinst voor Alblasserdam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker, en goed van smaak. Bij online bestellen had ik aangegeven het 'zo snel mogelijk' bezorgd te willen hebben. Als je het dan vervolgens bijna 2 uur later krijgt, valt dat vies tegen. Ik snap dat het op zaterdagavond wat langer kan duren, maar 2 uur is onacceptabel...

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, goede aanwinst voor Alblasserdam. Wij zijn fan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi die ik afgelopen tijd gegeten heb. Zag er ook nog eens goed uit. Ga zo door!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was er precies op de aangegeven tijd. De sushi was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben echt een sushi liefhebber, maar zo smaakvol en vers heb ik hem nog nooit gegeten, juiste balans in ingrediënten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prefect !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, beetje snel in elkaar gezet maakt dat een paar een beetje rommelig waren. Goede aanwinst voor Alblasserdam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst mag iets compacter. Miste één besteld onderdeel met tonijn.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Alles goede temperatuur. Op tijd klaar. Al 4 keer gegeten en telkens tevreden!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten bijna 2 uur wachten......20 min later als aangegeven, dat was jammer. Verder heerlijke sushi

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, heerlijke verse Sushi. Diversiteit aan keuze, gaan hier zeker nog een keertje bestellen.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, een echte aanrader . Bestelling kwam 15min later, maar we waren keurig op de hoogte gehouden.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker en de gebruikte ingrediënten vers. De bezorging duurde wat lang, wat ik nog kan snappen als je om half zeven besteld. We werden netjes gebeld door een vriendelijke medewerker om te vertellen dat het bezorgen iets langer duurde. Goede service!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, bezorging precies op tijd

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakte goed hoor! En ook keurig op tijd klaar.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was top👍we hebben genoten 😋

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! Vond beetje zielig dat bezorger op de fiets was en het was slecht weer. Als ik dat geweten had dan hadden we het even opgehaald

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJK

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer heerlijk vers! Het jammeren is dat de werkdruk niet haalbaar is. Ik had besteld online en mijn bestelling zou om 17.45u klaar moeten zijn en heb 20 minuten in de zaak moeten wachten. Wel hebben ze geluisterd geen maïs bij mijn Poke bowl toe te voegen en de extra openinhsacties van 'grand, weer geweldige actie.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Hadden de drukte denk ik iets verkeerd ingeschat, waardoor onze bestelling een half uur later klaar was dan gepland. Maar, de sushi was wel erg lekker!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben onze eerste bestelling positief ervaren. Heerlijke sushi en ook de pokebowl was lekker en voldoende. Alleen jammer dat er geen boontjes te bestellen waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was goed, maar we hebben 5 kwartier langer op ons eten moeten wachten, dat kan echt niet. De sushi is ook behoorlijk prijzig.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi! Goede kwaliteit. Ook de warme hapjes erg goed. Bezorging niet supersnel maar je wordt via mail op de hoogte gehouden van de bezorgtijd en wanneer de bezorger onderweg is. De warme hapjes waren ook nog goed warm bij aankomst. Op de sushi in de inside out box zat mayonaise(?) en gefrituurde uitjes.. wat ik persoonlijk iets minder vond, maar ik ga hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, wij gaan vaker bestellen.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was geweldig lekker en op tijd bezorgd. Aanrader.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi, mooi opgemaakt, goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed. Bezorging veel te laat. Een uur later dan afgesproken per mail. Twee en een half uur na bestelling. Erg jammer. Ga daarom niet meer bestellen.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Supergoed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi heerlijk, maar door drukte ruim n uur later bezorgd. Niet zo heel belangrijk maar in de huidige situatie had n berichtje op zijn plaats geweest. Door de onnozele ingestelde avondklok was het haasten voor de visite. Al met al heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top, De bestelling online gedaan om 16:30, Bezorgtijd kon ik kiezen en had ik op 18:00 gezet,helaas kwam deze pas om 19:15 aan, Daar kan de bezorger ook niets aan doen maar mocht de bezorgtijd niet gehaald worden kan dit misschien beter gecommuniceerd worden naar de klant toe,

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel Stuk minder dan de eerste keer. Kip was gewoon ijs koud en gewoon niet opwarmt en de sushi smaakte ook minder.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super sushi 😋

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was superrrrr goed!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

lekker en zag er super mooi uit (familie box)

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super! Heerlijke sushi! Ga zeker vaker bestellen!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer sushi besteld en het was echt weer super. Zeker voor herhaling vatbaar en ook zeker aan te raden.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, voortaan hier bestellen!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi, heerlijke verse vis, de zalm smelt op je tong! Vriendelijk personeel, hier gaan we zeker vaker bestellen!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi. Echt een aanrader. Komen zeker vaker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is erg smaakvol en ziet er ook erg mooi uit. Ook mooi op tijd afgeleverd. Een aanwinst voor Alblasserdam!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. !! Goed van smaak. Duurde iets langer voordat het bezorgd werd. Je wordt op de hoogte gehouden via de mail wanneer je bezorging er aankomt. Ik werd zelfs nog gebeld dat ik iets niet goed had besteld. Prima service !! We gaan er zeker vaker bestellen!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is nu de tweede keer dat ik bestel, wederom alles weer goed vers. En.... Ze hebben mijn vorige review opgepakt. Nu genoeg Sojasaus. 🥰 Er was wel een verlaterde bereidingtijd en ik heb 15 minuten moeten wachten. Ik heb gratis loempias meegekregen. Super zaak! Volgende week kom ik weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, erg lekker en compleet aangeleverd. Ook prima prijs. Wel 15 minuten later bezorgd dan afgesproken.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd geleverd en goede kwaliteit. Top 👍

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt super lekker, goede service! Duurde iets langer dan verwacht maar niet gek op de zaterdagavond. Wij zullen zeker vaker bestellen.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader! Heerlijke sushi, vers en snel bezorgd. Een aanwinst voor Alblasserdam!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden een Sushibox besteld. Deze was gevarieerd en vers. Het smaakte heerlijk

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit voor een relatief goedkope prijs! Bezorging verdient nog wel wat aandacht...

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker! En perfect op gewenste tijd bezorgd!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor de eerste keer nou Sushiki sushi besteld. In. Snel bezorgd en het was heerlijk. Vers en verzorgd.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top sushi. Echt heerlijk! Een aanrader voor iedereen. Wij waren super blij verrast en gaan zeker vaker afhalen!!!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging perfect op tijd!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi, top service!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed en erg vers. Ik vind alleen dat er te zuinig wordt gedaan met de sojasaus. We hadden totaal 20 sushi, waarvan we één klein flesje sojasaus wordt meegeven waarna erbij 4 sushi de saus al op was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier besteld. Was heel erg lekker. Alles super vers. Top voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was echt uitstekend! Bezorging was later dan de aangegeven tijd maar ik denk dat dat komt omdat ze net nieuw open zijn dus verder vond ik dat niet zo heel erg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten! Aanrader, kwaliteit is uitmuntend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, zeker voor herhaling vatbaar! Helaas jammer van de lange bezorgtijd (2 uur na aangegeven tijd). Aardige bezorger. Hopelijk waren het opstartproblemen.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging een 2 gegeven omdat we jammer genoeg pas na 3 uur onze bestelling kregen. We moesten steeds zelf over de voortgang bellen... De sushi die we uiteindelijk kregen was lekker...laten we maar op opstart problemen houden....

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Jammer dat het zo laat bezorgd werd,wel 2 uur na gemelde bezorgtijd.Als dat verbeterd,bestellen wij graag nog eens.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17.15 uur besteld en uiteindelijk 21.15 uur bezorgd. Dus ik had inmiddels al wat anders gegeten. Het was de 1e maar waarschijnlijk ook de laatste keer!!!!!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit !!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi echt van goeie kwaliteit, zonde dat de bestelling veel te laat kwam..

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super sushi

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk vers!! Smaken waren heerlijk!!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles zag er heel netjes uit, goed op tijd en lekker!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker. Wel vrij duur voor wat we kregen.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was lekker en vers, de vis was heerlijk zacht. Klein puntje van kritiek is dat de rijst wat te zacht en plakkerig was, te gaar. Maar we gaan zeker nog een keer bestellen. Vooralsnog de beste sushi in deze omgeving. Als de rijst volgende keer beter is dan scheelt het mij voortaan een ritje naar Rotterdam waar ik normaal sushi haal.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden 2 samengestelde poke bowls en wat sushi. Dit was heerlijk! Bezorging 10-16 min te laat maar je word hierover goed op de hoogte gehouden via de mail. Zeker vaker bestellen!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel fijn dat deze ondernemer met deze zaak is begonnen. De sushi is van zeer goede kwaliteit. Bij de gestelde afhaaltijd stond de bestelling ook echt klaar, top! Een aanrader.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌🏻

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar teveel saus (mayo?) op de sushi. Had sushi met tonijn mousse besteld. Kreeg wat anders en was op de site ondertussen ook aangepast zonder het te laten weten.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Blij dat jullie dit zijn begonnen. TOP

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste dag tijdens opening Syshi Ki 27 januari 2021 !!! Dank jullie wel, alles was superlekker en vers en op tijd, goede service, vriendelijk bediend, alleen jammer dat 2 sushis van de 1 pers. sushibox ontbrak.. maar was goed opgelost met een vervanging. Dus binnenkort terug voor de tempeh, vega sushi. Heerlijk, tkxxx